Sprzątanie Aquarius

Porady, opinie, dyskusje.
Awatar użytkownika
Iwa_64

Sprzątanie Aquarius

Post autor: Iwa_64 »

Hej kobietki! Korzystałyście kiedyś z usług firmy Aquarius z Piaseczna? Dowiedziałam się, że są bardzo skuteczni, jeśli chodzi o pranie dywanów. Próbowałam poradzić sobie z tym na własną rękę, ale chyba jednak będę musiała zadzwonić po profesjonalistów. Polecacie ich?
Awatar użytkownika
waclawa

Re: Sprzątanie Aquarius

Post autor: waclawa »

To bardzo porządna firma, której pracownicy z profesjonalizmem podchodzą do każdego zlecenia. Nieobce jest im też mycie elewacji i dachów. Współpracowaliśmy kilka razy i serdecznie ich polecam. Fachowcy jakich mało:)
Awatar użytkownika
atletka

Post autor: atletka »

ja nigdy nie korzystalam z uslug zadnej firmy sprzatajacej, poki co nie mialam takiej potrzeby, ogarniam porzadki samodzielnie :) w Ocean-Karcher kupilam odkurzacz i myjki do okien, staram sie sobie na maksa wszystko ulatwiac :)
bąk

Post autor: bąk »

Jeśli poszukujecie naprawdę jakościowej pralni wodno-chemicznej, na terenie Warszawy to zdecydowanie polecam wam zajrzeć pod ten link: https://www.pralnia-warszawianka.pl/. Znajdziecie tam naprawdę świetne ceny usług, jeżeli chodzi o: pranie, odplamianie, magiel i tak dalej, to jest świetnie :D. Polecam każdemu, kto ma mało czasu na ogarnianie prania.
Awatar użytkownika
abenda

Post autor: abenda »

Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www a dowiesz się więcej ... http://insiemepolska.pl/ozonowanie/
józka

Post autor: józka »

Moim zdaniem warto kupić bezprzewodowy odkurzacz roomba, który jest doskonałym odciążeniem jeżeli chodzi o sprzątanie. Mam go od kilku miesięcy i jestem nim po prostu zachwycona, również świetnie sobie radzi z dywanami i sierścią zwierząt, więc jak najbardziej warto go kupić
ODPOWIEDZ