Sala na komunię córki
Porady, opinie, dyskusje.
- Wiara-71
Re: Sala na komunię córki
Ja bardzo polecam tę restaurację. Miałam okazję bawić się w niej na przyjęciu weselnym i wszystko było zorganizowane na tip-top. Fantastyczne jedzenie, sporo ciekawych atrakcji dla gości, miła obsługa. Widać, że właścicielom bardzo zależy na pozytywnym odbiorze tego miejsca
- warne
Od siebie bardzo serdecznie polecam Zajazd Leon w Aleksandrii https://www.zajazd-leon.com/imprezy-okolicznosciowe. Sami mieliśmy tam wesele, a później byliśmy tu na komunii mojej siostrzenicy. W obu przypadkach obsługa poradziła sobie super, bardzo miła, szybko donosili jedzenie, które było bardzo smaczne i świeże. No dla mnie bomba, zdecydowanie warto skorzystać z ich ofert, zwłaszcza że maja przystępne ceny, polecam.
- Sara
Jeśli zastanawiacie się właśnie, jakie zastosować dekoracje pomieszczenia na komunię Waszej córki, to polecam zajrzeć na stronę https://mural-dekoracje.pl/. Znajdziecie tam mnóstwo ciekawych, komunijnych inspiracji Jestem przekonana, że dzięki nim sala będzie wyglądała cudownie
Post autor: eliś »
Jeśli chcecie, aby całe przyjęcie komunijne było naprawdę wyjątkowe, to trzeba wszystko dokładnie przemyśleć. Ważne jest to, aby lokal był w dobrej lokalizacji i aby jedzenie było w nim dobre. Trzeba również zwracać uwagę na obsługę. Co do menu, to należy wszystko drobiazgowo ustalić, aby nie było żadnych niespodzianek. Całą organizację takiego przyjęcia należy rozpocząć z wyprzedzeniem.
Post autor: Makówka »
Alojza, mogę polecić Ci bardzo malowniczą "miejscówkę" w Szczyrku na rodzinne przyjęcie. Jestem pewna, że i dzieci i dorośli mile tu spędzą czas a także skosztują pysznych potraw. Mam na myśli hotel Skalite, dysponujący kilkoma salami przeznaczonymi na rozmaite uroczystości. Moi rodzice urządzili tam w ubiegłym roku 40-stą rocznicę ślubu, bawiliśmy się świetnie, obsługa dopięła wszystko na ostatni guzik, dlatego jestem przekonana, że organizacja imprez okolicznościowych to bardzo mocna strona obiektu, który ma do zaoferowania naprawdę dużo atrakcji.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci