Kupno mieszkania we Wrocławiu
Porady, opinie, dyskusje.
- Andrea_93
Kupno mieszkania we Wrocławiu
Hej dziewczyny. Od dawna rozmawiam z partnerem o tym, że moglibyśmy kupić własne mieszkanie, a nie ciągle wynajmować. Mamy przecież oszczędności, a w razie czego zero problemu ze wzięciem kredytu. Szukamy mieszkania na sprzedaż we Wrocławiu, ale myślę, że przydałaby nam się pomoc jakiegoś specjalisty. Jak myślicie, warto skonsultować się z biurem nieruchomości? Jakie macie doświadczenia z takimi agentami?
- ivona
Re: Kupno mieszkania we Wrocławiu
Fajne mieszkania będą na osiedlu Nowe Miasto Jagodno we Wrocławiu, bardzo mi się podoba rozkład mieszkań, coraz więcej się takich bloków buduje w nowoczesny sposób, super sprawa że takie rzeczy wymyślają
- babeczka90
Post autor: babeczka90 »
Jeśli nie tylko Wrocław wchodzi w rachubę to zdecydowanie polecam sprawdzić apartamenty Ochota, które wyróżniają się na tle innych propozycji jakością, sposobem wykonania jak również lokalizacją, która jest idealnie wyważona. To najlepsza i najbardziej sprawdzona miejscówka, która przede wszystkim pozwala na zachowanie pewnej drogi pomiędzy oczekiwaniami i potrzebami w tym zakresie.
Post autor: aśka »
ja jeszcze zanim mieszkanie kupiłam to troszkę się doinformowałam co i jak Dlatego załatwiłam sobie szkolenie na https://mistrzpodnajmu.pl/ maja najlepsze szkolenia i rady
Post autor: nuśk »
Też myślałam, że mieszkanie to dobra inwestycja, ale zobaczyłam projekt domu akurat mojego wymarzonego! https://www.mgprojekt.com.pl/przygoda i jak Wam się podoba? Więcej miejsca niż w mieszkaniu i więcej intymności. Budujemy się właśnie pod Wrocławiem
Post autor: dąbrowska »
Jesli chodzi o Wrocław to naprawdę nie brakuje atrakcyjnych osiedli, widziałam ostatnio ofertę dewelopera i osiedle ATAL City Square które bardzo mnie zainteresowało, lokalizacja jest bardzo dobra a ceny za m2 jak na takie miejsce też wyjątkowo atrakcyjne, bo to prawie centrum miasta
Post autor: Ćwieku »
jakiś czas temu ja również byłem na tym etapie gdzie poszukiwałem dobrego mieszkania i najlepiej jeszcze prosto od dewelopera. Właśnie dlatego po przejrzeniu strony https://wybierzdewelopera.pl/ już wiedziałem dokładnie, że dzięki niej znajdę takiego dewelopera który pasuje mi najbardziej.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci