Hej mamusie
Trudno było wam znaleźć odpowiednie mleko dla swoich maluchów? My obecnie mamy mleko początkowe do 6 miesiąca życia i ten właśnie produkt okazał się strzałem w 10. Całe szczęście, że poleciła mi go koleżanka, bo nie wiem, jak bym sobie poradziła. Macie swoje sprawdzone marki mlek w proszku?
Jakie mleko początkowe?
Porady, opinie, dyskusje.
Re: Jakie mleko początkowe?
Post autor: mama maćka »
Podaję maluszkowi mleko początkowe https://zakupymam.pl/pl/products/humana ... g-107.html Zdrowo po nim rośnie, robi ładne kupki, nie ulewa i nie ma kolek. To mleczko nie jest też drogie, a dostawa do paczkomatu szybka
Post autor: Kalińka »
hej wiesz co, nie - właściwie nie było mi trudno. Niestety ze względów zdrowotnych nie było mi dane długi karmienie piersią, chociaż chciałam, ale polecono mi mleko Hipp Bio combiotik, jako mleko najbliższe temu matki. I chyba coś w tym jest, bo córka je zaakceptowała. I nie ma żadnych problemów brzuszkowych.lucyna74 pisze: ↑19 kwie 2021, 6:12 Hej mamusie
Trudno było wam znaleźć odpowiednie mleko dla swoich maluchów?
Post autor: grukła »
też to mleko dla swojego dziecka kupuje, zależało mi na mleko ekologicznym dlatego właśnie wybrałam mleko hipp bio, zamawiałam ostatnio tutaj https://hipp.pl/mleko/produkty/hipp-com ... combiotikrKalińka pisze: ↑27 maja 2021, 23:13hej wiesz co, nie - właściwie nie było mi trudno. Niestety ze względów zdrowotnych nie było mi dane długi karmienie piersią, chociaż chciałam, ale polecono mi mleko Hipp Bio combiotik, jako mleko najbliższe temu matki. I chyba coś w tym jest, bo córka je zaakceptowała. I nie ma żadnych problemów brzuszkowych.lucyna74 pisze: ↑19 kwie 2021, 6:12 Hej mamusie
Post autor: małgonia »
grukła pisze: ↑12 cze 2021, 13:48też to mleko dla swojego dziecka kupuje, zależało mi na mleko ekologicznym dlatego właśnie wybrałam mleko hipp bio, zamawiałam ostatnio tutaj https://hipp.pl/mleko/produkty/hipp-com ... combiotikrKalińka pisze: ↑27 maja 2021, 23:13hej wiesz co, nie - właściwie nie było mi trudno. Niestety ze względów zdrowotnych nie było mi dane długi karmienie piersią, chociaż chciałam, ale polecono mi mleko Hipp Bio combiotik, jako mleko najbliższe temu matki. I chyba coś w tym jest, bo córka je zaakceptowała. I nie ma żadnych problemów brzuszkowych.lucyna74 pisze: ↑19 kwie 2021, 6:12 Hej mamusie
Hipp to chyba mleko bliskie mleku matki, prawda? Wezmę je pod uwagę jak okaże się że tym razem też nie będę karmić piersią.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci