Jaka torba na podróż?

Porady, opinie, dyskusje.
Awatar użytkownika
Oda

Jaka torba na podróż?

Post autor: Oda »

Dziewczyny, jak wybieracie torby podróżne? Chodzi mi o to, czym się kierujecie? Dla mnie na pewno ważna jest cena, ale i wytrzymałość. Zastanawiam się też, czy warto taką torbę zamówić przez internet. Co o tym myślicie?
Awatar użytkownika
kasiakowa06

Re: Jaka torba na podróż?

Post autor: kasiakowa06 »

Oda pisze: ↑20 cze 2021, 13:41 Dziewczyny, jak wybieracie morowo.com.pl/pl/c/Torby-podrozne/433 torby podróżne? Chodzi mi o to, czym się kierujecie? Dla mnie na pewno ważna jest cena, ale i wytrzymałość. Zastanawiam się też, czy warto taką torbę zamówić przez internet. Co o tym myślicie?
Ja wygodą. Torby nie muszą być duże, lubię taki poręczne https://maremidesign.pl/kategoria/torby-na-zakupy

Obrazek
miranda

Post autor: miranda »

A czy ktoś z was posiada również plecaki kanken ? Tak pytam, ponieważ znalazłam ostatnio na stronie equip.pl i naprawdę mi się spodobały. Przede wszystkim mam wrażenie, że są one solidne i co fajne - bez problemu można do nich kupić różne praktyczne dodatki. Czuję, że z takimi plecami wyprawy turystyczne przebiegną zawsze pomyślnie.
sara4222

Post autor: sara4222 »

A gdzie wybieracie się na podróż? Zabieracie ze sobą duży bagaż? Ja chciałabym skorzystać z egzotycznych wakacji w luksusowych warunkach, więc nie ukrywam, że rozglądam się za propozycjami, które można znaleźć na stronie nomade.pl. Śmiało zerknijcie.
ODPOWIEDZ