Dobre lakiery hybrydowe - jakiej firmy?

Porady, opinie, dyskusje.
Awatar użytkownika
gracja94

Dobre lakiery hybrydowe - jakiej firmy?

Post autor: gracja94 »

Hej! Możecie polecić jakieś dobre lakiery hybrydowe? Chcę zacząć sama nakładać sobie hybrydy w domu i szukam firm, które mają ładne kolory i fajną jakość.
Awatar użytkownika
Antonina_90

Re: Dobre lakiery hybrydowe - jakiej firmy?

Post autor: Antonina_90 »

Mogę ci polecić od siebie lakiery Victoria Vynn, używam ich od samego początku mojej przygody z hybrydami i bardzo lubię. Są łatwe w nakładaniu, dobrze się utwardzają i mają piękne kolory.
Ojnaś

Re: Dobre lakiery hybrydowe - jakiej firmy?

Post autor: Ojnaś »

gracja94 pisze: ↑01 kwie 2020, 5:39 Hej! Możecie polecić jakieś dobre lakiery hybrydowe? Chcę zacząć sama nakładać sobie hybrydy w domu i szukam firm, które mają ładne kolory i fajną jakość.
Polecam lakiery firmy Reforma
dobre krycie - nawet w przypadku jasnych kolorów, z którymi miewałam problem w innych firmach
świetna konsystencja, nie są zbyt rzadkie, nie są rownież bardzo gęste tak wiec nic nie wylewa się na skórki
jak również dobre ceny ( w sklepie mają mniejsze pojemności, które są tańsze i jak dla mnie w sam raz gdy ktoś robi sobie pazurki samodzielnie w domu).
Na tej stronie jest również blog Reforma - znajdziesz tutaj wiele podpowiedzi w robieniu paznokci. I wiele pomysłów na stylizacje.
ODPOWIEDZ