Torebki ze skóry - nosicie?

Sklepy online, sieciówki, trendy, etyczna moda, inspiracje.
Awatar użytkownika
Lana79

Torebki ze skóry - nosicie?

Post autor: Lana79 »

Hej! Czy w waszych kolekcjach torebek znajdą się te wykonane z prawdziwej skóry? Lubicie tego rodzaju dodatki? Możecie pochwalić się swoimi ulubionymi :)
Awatar użytkownika
Błażena

Re: Torebki ze skóry - nosicie?

Post autor: Błażena »

Torebki z prawdziwej skóry to moja słabość. Mam ich masę :) Większość kupiłam na januszkotlarz.pl, bo moim zdaniem są tam najlepsze ceny w stosunku do jakości. Polecam ten sklep każdej miłośniczce skórzanych dodatków :)
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Chyba jak większość kobiet lubię nosić skórzane torebki ale także paski czy inne gadżety. Skóra jest nie tylko bardzo eleganckim materiałem ale także wytrzymałym. Mój portfel Money Kepper mam już około 2 lat i ciągle wygląda jak nowy więc nawet jakbym chciała zmienić to nie mam do tego powodu. :D
The Matrix Has You...
Awatar użytkownika
magnolita

Post autor: magnolita »

Torebki skórzane ale tez portfele,plecaki czy paski powinny znaleźć się w każdym domu,w garderobie każdej kobiety.Są to produkty solidnie wykonane,trwałe,które będą nas cieszyć przez kilka lat. Obecnie wysokiej klasy galanterie skórzaną oferuje sklep http://adam-baron.pl/ z torebkami szytymi ręcznie z naturalnej skóry bydlęcej.Dzięki precyzji wykonania,klasycznym kolorom i wzorom ich produkty cenione są przez wielu znanych ludzi,opisujących swoje wrażenia na wielu blogach i forach modowych.
Awatar użytkownika
Krokusek8
Kontakt:

Post autor: Krokusek8 »

Modne są teraz torebki listonoszki od Szczecińskiego dystrybutora. Mam taką i jest bardzo wygodna. Lubię listonoszki.
wakacjezprzewodnikiem.pl
Awatar użytkownika
Sara

Post autor: Sara »

Owszem, ja bardzo lubię nosić skórzane torebki. Moim zdaniem ładniej się one prezentują od takich z tworzywa. W sklepie Betlewski można nawet kupić takie skórzane torebki dla mężczyzn ;) Polecam się tam rozejrzeć, jeśli macie chwilę wolnego czasu :)
Żaneta

Post autor: Żaneta »

Jak najbardziej! :) Chociaż mi się ostatnio podobają worki na plecy - też fajnie się prezentują tak na prawdę w różnych stylizacjach :)
zośka3222

Post autor: zośka3222 »

Pewnie, że tak! Torebki ze skóry są moimi ulubionymi i aktualnie szukam jakiejś nowej do swojej kolekcji. Spodobała mi się ostatnio listonoszka damska i na pewno skorzystam sobie z jakiejś oferty online, bo po sklepach teraz nie bardzo jak chodzić, a i oferty nie są najnowsze, bo z asortymentem stacjonarnym bywa różnie.
ODPOWIEDZ