Tatuaż w Warszawie

Sklepy online, sieciówki, trendy, etyczna moda, inspiracje.
emi9933

Tatuaż w Warszawie

Post autor: emi9933 »

Planuję zrobić pierwszy tatuaż i musi być zrobiony w polecanym studiu, bo zależy mi na mega efekcie. Chyba najlepiej szukać w Warszawie. Znacie kogoś sprawdzonego? Styl to raczej realizm.
polamm

Re: Tatuaż w Warszawie

Post autor: polamm »

Masz jakieś obawy przed pierwszą dziarą? Nie boisz się bólu? Robisz tatuaż od razu w widocznym miejscu? Też się zastanawiam, ale jakoś ten pierwszy krok mi ciężko zrobić :D
KarolinaMM

Post autor: KarolinaMM »

Ja w Warszawie kojarzę Jah Love Tattoo, bo przeglądałam projekty ich tatuatorów i zdecydowanie bardzo mi się podobają, a całe studio jest mega profesjonalne!
pawko33

Post autor: pawko33 »

Jeśli macie jakieś obawy przed pierwszym tatuażem to warto wykonać na początek coś szybkiego i małego, aby oswoić się z bólem i z czymś, co będzie na naszej skórze już na stałe :)
MichalK

Post autor: MichalK »

No właśnie wiele osób poleca Jah Love Tattoo, jeśli chodzi o Warszawę. Jak to aż tak sprawdzone miejsce, to myślę, że jak najbardziej warto się zapisać i zobaczyć portfolio tatuatorów z tego studia.
Gość

Post autor: Gość »

Choć niektórzy uwielbiają tatuaże i traktują je jako formę sztuki, inni obawiają się zobowiązania związanego z noszeniem tatuażu na całe życie - ja bym się tam nie bała uwielbiam tatuaże!
Gość

ważne jest szanowanie wyborów innych osób i unikanie oceniania ich na podstawie ich wyglądu zewnętrznego. najgorzej jak czasami lekarze oceniają ludzi z dziarami - wielu się podobają ale niektórzy patrzą na ciebie jak na kryminaliste haha
aneczkowa

Post autor: aneczkowa »

widziałam portoflio jahlove tattoo i jestem pod wrażeniem - jeśłi miałabym wybierać to pewnie poszłabym do Henia bo bardzo podoba mi się jego kreska - natomiast jeśli coś małego lub kolorowego to Majka według mnie wymiata.
Gość

Pamiętaj, że tatuaż to coś, co pozostanie z tobą na długo. Wybierz projekt, który ma dla ciebie osobiste znaczenie i który będziesz dumny nosić. Ja zawsze podchodze do tego poważnie bo wiem że mogłabym żałowac jeśli bym zrobiła pierwszy lepszy wzór
Gość

Przed zrobieniem tatuażu, upewnij się, że jesteś w pełni gotowy zarówno emocjonalnie, jak i finansowo. Dobry tatuaż to inwestycja, więc nie warto spieszyć się z wyborem.
Vogel

Post autor: Vogel »

Według mnie, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o znaczeniu tatuaży kwiatowych, warto zajrzeć tutaj https://rocknroll-tattoos.pl/tatuaz-kwi ... wiatowych/ To świetne źródło inspiracji i wiedzy o symbolice różnych kwiatów. Sprawdź i podziel się swoimi wrażeniami.
Gość

wedlug mnie w studio musi być tez fajna atmosfera, portfolio, tatuażyści to podstawa ale jak nie ma fajnego vibu to nie jest to fajne - ja musze ufać tatuażyście bo inaczej nie będzie to przyjemna wizyta :)
matuszka

Post autor: matuszka »

Serdecznie polecam JahLove Tattoo. Maja i reszta ekipy to prawdziwi artyści. Tatuaże wykonane z dbałością o każdy detal. No i do tego mega atmosfera nawet dla osób które idą tam pierwszy raz :)
Gość

JahLove Tattoo to najlepszy wybór w Warszawie. Profesjonalni artyści, genialne wykonanie tatuaży i przyjazna atmosfera. Polecam każdemu kto chce mieć istne dzieło sztuki na swoim ciele :)
Gość

Być może warto zwrócić uwagę na Jahlove Tattoo w Warszawie. Mają naprawdę ciekawe projekty, które pokazują, jak wiele można osiągnąć poprzez kreatywność. Ich prace są inspirujące i pełne pasji. Jakie są wasze wrażenia na temat ich stylu?
marchewka

Post autor: marchewka »

Ja będę robiła w tym roku pierwszy tatuaż i chcę umówić się do Jah Love Tattoo w Warszawie. Mam do nich kawałek, ale uważam, ze warto się tam wybrać. Zależy mi na realiztycznym tatuażu, ktory będzie kreatywny i dobrze wykonany a wiem, że W Jah Love bez problemu to ogarną.
mikka89

Post autor: mikka89 »

Jak dla mnie to najlepsze studio tatuażu w Wawie to JahLove Tatoo! Widzieliście ich prace! Mega! Nawet nie umiem powiedzieć, który z tatuatorów jest najlepszy bo wszyscy mają ogromną wyobraźnię i fach w ręku.
Boleksa

Post autor: Boleksa »

Planuję zrobić tatuaż i rozważam właśnie studio Jah Love Tattoo a szczególnie u tatuatora Wojtka. Zależy mi na tym, aby projekt był wyjątkowy i miał dla mnie osobiste znaczenie. Czy ktoś z Was korzystał z ich usług już? Jak oceniacie podejście do klienta?
ilonkaa

Post autor: ilonkaa »

Jestem pewna, ze Wojtek zadba o to żeby twój tatuaż był wyjątkowy i zgodny z twoimi oczekiwaniami. Jego tatuaże po prostu wymiatają :) Też chcę iść do niego na dziarkę jak tylko dostanę zielone światło po ciąży :)
ulka88

Post autor: ulka88 »

Ja tam uważam, że warto wybrać się do Warszawy na tatuaż jeśli wiesz, ze jest tam dobre studio. Ja na swój pierwszy tatuaż jechałam z Poznania do Krakowa a teraz chcę kolejny zrobić w Warszawie w Jah Love Tatoo. Widziałam na fb jakie swietne tatuaże robią ;)
ODPOWIEDZ