Planuję zrobić pierwszy tatuaż i musi być zrobiony w polecanym studiu, bo zależy mi na mega efekcie. Chyba najlepiej szukać w Warszawie. Znacie kogoś sprawdzonego? Styl to raczej realizm.
Masz jakieś obawy przed pierwszą dziarą? Nie boisz się bólu? Robisz tatuaż od razu w widocznym miejscu? Też się zastanawiam, ale jakoś ten pierwszy krok mi ciężko zrobić
Ja w Warszawie kojarzę Jah Love Tattoo, bo przeglądałam projekty ich tatuatorów i zdecydowanie bardzo mi się podobają, a całe studio jest mega profesjonalne!
Jeśli macie jakieś obawy przed pierwszym tatuażem to warto wykonać na początek coś szybkiego i małego, aby oswoić się z bólem i z czymś, co będzie na naszej skórze już na stałe
No właśnie wiele osób poleca Jah Love Tattoo, jeśli chodzi o Warszawę. Jak to aż tak sprawdzone miejsce, to myślę, że jak najbardziej warto się zapisać i zobaczyć portfolio tatuatorów z tego studia.
Choć niektórzy uwielbiają tatuaże i traktują je jako formę sztuki, inni obawiają się zobowiązania związanego z noszeniem tatuażu na całe życie - ja bym się tam nie bała uwielbiam tatuaże!
ważne jest szanowanie wyborów innych osób i unikanie oceniania ich na podstawie ich wyglądu zewnętrznego. najgorzej jak czasami lekarze oceniają ludzi z dziarami - wielu się podobają ale niektórzy patrzą na ciebie jak na kryminaliste haha
widziałam portoflio jahlove tattoo i jestem pod wrażeniem - jeśłi miałabym wybierać to pewnie poszłabym do Henia bo bardzo podoba mi się jego kreska - natomiast jeśli coś małego lub kolorowego to Majka według mnie wymiata.
Pamiętaj, że tatuaż to coś, co pozostanie z tobą na długo. Wybierz projekt, który ma dla ciebie osobiste znaczenie i który będziesz dumny nosić. Ja zawsze podchodze do tego poważnie bo wiem że mogłabym żałowac jeśli bym zrobiła pierwszy lepszy wzór
Przed zrobieniem tatuażu, upewnij się, że jesteś w pełni gotowy zarówno emocjonalnie, jak i finansowo. Dobry tatuaż to inwestycja, więc nie warto spieszyć się z wyborem.
Według mnie, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o znaczeniu tatuaży kwiatowych, warto zajrzeć tutaj https://rocknroll-tattoos.pl/tatuaz-kwi ... wiatowych/ To świetne źródło inspiracji i wiedzy o symbolice różnych kwiatów. Sprawdź i podziel się swoimi wrażeniami.
wedlug mnie w studio musi być tez fajna atmosfera, portfolio, tatuażyści to podstawa ale jak nie ma fajnego vibu to nie jest to fajne - ja musze ufać tatuażyście bo inaczej nie będzie to przyjemna wizyta
Serdecznie polecam JahLove Tattoo. Maja i reszta ekipy to prawdziwi artyści. Tatuaże wykonane z dbałością o każdy detal. No i do tego mega atmosfera nawet dla osób które idą tam pierwszy raz
JahLove Tattoo to najlepszy wybór w Warszawie. Profesjonalni artyści, genialne wykonanie tatuaży i przyjazna atmosfera. Polecam każdemu kto chce mieć istne dzieło sztuki na swoim ciele
Być może warto zwrócić uwagę na Jahlove Tattoo w Warszawie. Mają naprawdę ciekawe projekty, które pokazują, jak wiele można osiągnąć poprzez kreatywność. Ich prace są inspirujące i pełne pasji. Jakie są wasze wrażenia na temat ich stylu?
Ja będę robiła w tym roku pierwszy tatuaż i chcę umówić się do Jah Love Tattoo w Warszawie. Mam do nich kawałek, ale uważam, ze warto się tam wybrać. Zależy mi na realiztycznym tatuażu, ktory będzie kreatywny i dobrze wykonany a wiem, że W Jah Love bez problemu to ogarną.
Jak dla mnie to najlepsze studio tatuażu w Wawie to JahLove Tatoo! Widzieliście ich prace! Mega! Nawet nie umiem powiedzieć, który z tatuatorów jest najlepszy bo wszyscy mają ogromną wyobraźnię i fach w ręku.
Planuję zrobić tatuaż i rozważam właśnie studio Jah Love Tattoo a szczególnie u tatuatora Wojtka. Zależy mi na tym, aby projekt był wyjątkowy i miał dla mnie osobiste znaczenie. Czy ktoś z Was korzystał z ich usług już? Jak oceniacie podejście do klienta?
Jestem pewna, ze Wojtek zadba o to żeby twój tatuaż był wyjątkowy i zgodny z twoimi oczekiwaniami. Jego tatuaże po prostu wymiatają Też chcę iść do niego na dziarkę jak tylko dostanę zielone światło po ciąży
Ja tam uważam, że warto wybrać się do Warszawy na tatuaż jeśli wiesz, ze jest tam dobre studio. Ja na swój pierwszy tatuaż jechałam z Poznania do Krakowa a teraz chcę kolejny zrobić w Warszawie w Jah Love Tatoo. Widziałam na fb jakie swietne tatuaże robią