Szukam damskiej bluzy
Sklepy online, sieciówki, trendy, etyczna moda, inspiracje.
Szukam damskiej bluzy
Post autor: moniaksa »
Kobietki, szukam po prostu damskiej bluzy. Ale chciałabym coś takiego z klasą. Te wszystkie co do tej pory oglądałam to są takie zbyt sportowe, zbyt przaśne... chciałabym coś takiego miejskiego, z klasą i modnego 

Re: Szukam damskiej bluzy
Post autor: izubka »
Patrzyłaś na bluzy od polskiej marki Hibou? To są takie klasyczne basic bluzy. Stonowane kolory, różne kroje, ale wszystko w takim klasycznym stylu. A do tego mimo wszystko te bluzy od nich są takie miejskie, dziewczęce 

Post autor: kalka »
@izubka - ja uwielbiam ich bluzy i topy <3 są takie miłe w dotyku i materiały są naprawdę porządne
Jak zamawiać to tylko od nich! Jedna z najlepszych polskich marek 

Nie znam tej marki, ale przyjrzę się jej
Dzięki! Zawsze to jakiś trop
Już na pierwszy rzut oka, jak przejrzałam na szybko ich stronę to myślę, że znajdę coś dla siebie 

Post autor: EMONKA »
Daj znać jak coś zamówisz
przejrzałam sobie stronę Hibou i sporo rzeczy mi się tam podoba
Chyba się skuszę i zrobię jakieś zamówienie. Poczytałam też sobie na grupach na facebooku i marka też jest polecana. Fajnie że w Polsce mamy takie biznesy 

Post autor: naneska »
Teraz znaleźć coś naprawdę fajnego i dobrego jakościowo to graniczy z cudem według mnie. W sklepach jest co prawda duży wybór, ale moich standardów jakościowych to niestety nie spełnia. Niestety wiele marek idzie w ilośc a nie jakość :/
Post autor: dajana »
To taki jeden tip ode mnie: właśnie sprawdzaj składy. Im lepszy skład to tym dłużej ta bluza posłuży. Czasem naprawdę warto zapłacić więcej za daną rzeczy, ale dzięki temu po jednym praniu ona się nie rozciągnie, nie zmechaci czy coś 

Post autor: dajana »
To taki jeden tip ode mnie: właśnie sprawdzaj składy. Im lepszy skład to tym dłużej ta bluza posłuży. Czasem naprawdę warto zapłacić więcej za daną rzeczy, ale dzięki temu po jednym praniu ona się nie rozciągnie, nie zmechaci czy coś 

Ostatecznie zdecydowałam się zamowić bluzę własnie z polecanego przez was Hibou
i jestem zadowolona na 100%! Nawet już swojemu partnerowi zamówiłam też bluzę od nich 

Post autor: raboska »
moniaksa - daj znać jak już trochę ją potestujesz jak wrażenia
też się noszę z zamiarem zakupu u nich bluzy. Mega przemawia do mnie taki basicowy styl 

- Shanna
Ja się w ostatnich latach przekonałam, że praktycznie nie ma sensu patrzeć na marki, tylko metodą prób i błędów kompletować szafę z różnorodnych źródeł. Nawet w polskich markach extra świadomych i slow zdarzało mi się wydać masę pieniędzy na bubla na pół sezonu. Mnie osobiście szlag trafia jak widzę, że np. bomberka za parę stów po dwóch kontaktach z torebką zaczyna sie mechacić, a firma twierdzi, że to wina torebki. Potrzebuję ubrań, które dobrze znoszą normalne użytkowanie, bez wydziwiania z koniecznością turbo delikatnego obchodzenia się z nimi. Niektóre ubrania z sieciówek wytrzymały w mojej szafie spokojnie po 4-5 lat, a drogie ubrania czy np swetry po miesiąc użytkowania były trudne do odratowania
Jeśli chcecie zorientować się w aktualnych promocjach na ubrania w sklepach, polecam zajrzeć sobie tutaj https://shopngo.pl/ Można zobaczyć sobie gdzie obecnie są dobre zniżki
Jeśli chcecie zorientować się w aktualnych promocjach na ubrania w sklepach, polecam zajrzeć sobie tutaj https://shopngo.pl/ Można zobaczyć sobie gdzie obecnie są dobre zniżki

Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci