Sztuczne rzęsy - polecacie ?
Sklepy online, sieciówki, trendy, etyczna moda, inspiracje.
Sztuczne rzęsy - polecacie ?
Post autor: ludmiłaN »
Zwracam się do Was z pytaniem.Czy stosujecie sztuczne rzęsy ? - myślę ostatnio o czymś takim co podkreśliło by moje oczy i nie wiem specjalnie z czym się to je. Czy to dobry pomysł ,sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało. Znalazłam taką oto ofertę https://www.gobli.pl/ardell-c4245 ,którą poleciła mi moja kosmetyczka.Myślę ,że dla mnie lepszym rozwiązaniem byłyby rzęsy naturalne ale teraz mam dylemat . Lepiej kępki czy na pasku? Proszę was o trochę informacji na ten temat.
Re: Sztuczne rzęsy - polecacie ?
Post autor: mamazeńka »
Do Ludmiły -Uważam ,że nie ma się co zastanawiać. Sztuczne rzęsy są extra.Jak raz spróbujesz to będziesz używać długie lata. Wystarczy podkład, rzęsy i błyszczyk i makijaż zrobiony, gęste i dłuższe rzęsy naprawdę robią robotę. Dla naturalnego wyglądu myślę ,że może Baby Wispies - rzęsy na pasku? Zresztą uważam ,że trzeba eksperymentować inaczej niczego bym nie spróbowała.
- kasiunia
Co myślicie Panie, może na początek lepiej będzie spróbować kępki bo pasek chyba jest trudniej przykleić, choć może tylko to moja opinia.Kępkami można stworzyć dowolne “zagęszczenie”. A z drugiej strony ceny nie są bardzo wysokie, więc spróbowałabym tego i tego i wybrała lepsze rozwiązanie
.Czasami dobrze jest spróbować różnych rozwiązań jeśli jest taka możliwość i wybrać tą, która nam bardziej odpowiada.

Post autor: Miś88 »
Powiem szczerze ,że nigdy nie byłem za tym by coś sztucznego doklejać itp... do czasu aż moja dziewczyna kupiła sobie sztuczne rzęsy właśnie z firmy Ardell. Wygląda to moim zdaniem cudownie, więc sam podpytuję ją za każdym razem jak gdzieś wspólnie wychodzimy czy będzie brała z sobą rzęsy...
Teraz już nieco wiem na temat sztucznych rzęs więc z pewnością zrobię mojej dziewczynie niespodziankę.
pozdrawiam,

pozdrawiam,
Post autor: KaśkaM »
Myślę ,że zarówno kępki jaki paski są dobre.Wszystko zależy od tego - co potrzebujesz, jaki efekt chcesz osiągnąć. Kępkami można stworzyć dowolne “zagęszczenie” natomiast paski się łatwiej zakłada. A swoja drogą ceny nie są za wysokie, więc spróbowałabym jednego i drugiego rozwiązania i wybrała, które będzie bardziej odpowiadać. 

Post autor: GrażkaM »
Polecam Wam dziewczyny produkty Ardell - są na prawdę dobre. Co do samych rzęs twierdzę ,że kępki są lepsze... ale to tylko moja opinia a inne dziewczyny może sądzą inaczej.... aha jeszcze tylko dodam ,że warto dokupić klej do rzęs DUO - jest bardzo wydajny.
- foxi
Ooo. ciekawa dyskusja.Widzę ,że nie tylko ja interesuję się sztucznymi rzęsami. Moja opinia na temat sztucznych rzęs czy w ogóle produktów Ardell jest jak najbardziej pozytywna.Jedyne co mogę powiedzieć, to jak dla mnie rzęsy na pasku są lepszym rozwiązanie.Jakoś tak od początku się przyzwyczaiłam i już zostało.
Post autor: Kwiatuszęk12 »
Ja preferuje rzęsy zakładane przez wykwalfikowaną stylistkę, niż te na pasku. Moja stylistka kupuje je tutaj https://www.sklep.goddesslashes.pl/sztuczne-rzesy/ i ja jestem z nich bardzo zadowolona.
Post autor: Paatryśśia1 »
hej ja bardzo lubię sztuczne rzęsy, ale używam rzęs tylko firmy https://amazinglashes.com/pl/p/Paleta-R ... M-Mink/671 te najlepiej się u mnie sprawdzają inne zbyt szybko odpadały, lub nie wyglądały tak dobrze jak sobie wyobrażałam.
Post autor: Martyna Ś »
Ja się przerzuciłam ze sztucznych rzęs z drogerii na przedłużanie i zagęszczanie u Magdaleny Bąk w Warszawie. Chodzę do niej regularnie
Przynajmniej teraz moje rzęsy cały czas wyglądają fajnie, nie muszę się martwić o ich malowanie czy sprawdzać czy jakaś kępka się nie odkleiła 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci