Szlafrok:)

Sklepy online, sieciówki, trendy, etyczna moda, inspiracje.
Awatar użytkownika
Algierek

Szlafrok:)

Post autor: Algierek »

Hej:)

Szukam miejsca gdzie mogę się zaopatrzyć w jakiś fajny niecodzienny szlafrok. Trochę niecodzienne pytanie, wiem ale może ma któraś z Was jakąś sprawdzoną stronę gdzie można takie cudo dostac?:)

Dzięki z góry za pomoc:)
Awatar użytkownika
nata_gala

Re: Szlafrok:)

Post autor: nata_gala »

Nie wiem o jaki dokładnie Ci chodzi. Ja mojego puchacza kupiłam w Carry. Rewelacyjny na jesień i zimę :)
Awatar użytkownika
Iskierka84

Post autor: Iskierka84 »

Hej,

nie jest to łatwy orzech do zgryzienia:D Też się trochę tego naszukałam. Głównie zależało mi na wysokiej jakości bo szlafroki lubią się "psuć". Po wnikliwej analizie udało mi się znaleźć coś fajnego. Zobacz tutaj. Całkiem fajna cena, no i tak jak mowie. Fajna jakość:)
aśka

Post autor: aśka »

a czy wiecie kochane, gdzie ja znajdę szlafrok damski z haftem ale beżowy lub różowy?
Fajnie jakby był z takiego miękkiego materiału jak polarek
Awatar użytkownika
Lilka58

Post autor: Lilka58 »

Muszę przyznać, że zarówno do szlafroków jak i piżam jestem bardzo wymagająca, więc ciężko jest mi znaleźć coś, co będzie mi odpowiadało. A znalezienie czegoś, co przy okazji będzie w dobrej cenie jest wręcz niemożliwe. Na stronie sklepu SoftCotton znalazłam jednak wiele ciekawych dla mnie propozycji. Ceny też są naprawdę dobre, więc prawdopodobnie w najbliższej przyszłości tego typu artykuły zamówię właśnie tutaj. A Wy skąd zamawiacie piżamy i szlafroki? Macie jakieś swoje ulubione miejsca?
zGosią658

Post autor: zGosią658 »

Nie lubię szlafroków. Ja wolę dresy piżamowe damskie. U producenta Cornette.pl mają fajne zestawy: bluzeczka na krótki rękaw, spodnie i bluza z kapturem zapinana na ekspres. Mają super wzory i materiał. W takim stylowym dresie czuję się bardzo wygodnie, jak dla mnie jest to najlepsze rozwiązanie.
Aśka25

Post autor: Aśka25 »

Luksusowy szlafrok został wykonany z materiałów sprowadzanych prosto z Włoch oraz wykończony piórami strusia zjadziesz w sklepie Lovesecret https://love-secret.pl/ .

Luksusowy szlafrok został wykonany z materiałów sprowadzanych prosto z Włoch oraz wykończony piórami strusia zjadziesz w sklepie LovesecreLuksusowy szlafrok został wykonany z materiałów sprowadzanych prosto z Włoch oraz wykończony piórami strusia zjadziesz w sklepie Lovesecre
Róża

Post autor: Róża »

Szlafrok moim zdaniem musi być wykonany z miękkiego, ale solidnego materiału. Musi chłonąć wilgoć i estetycznie wyglądać przy tym. Ja mam kilka szlafroków od mojego ulubionego producenta szlafroków i jeszcze nigdy nie zawiodłam się co do jakości. Zdecydowanie mogłabym poleci go koleżance czy mamie. :)
Awatar użytkownika
eustachysikorska

Post autor: eustachysikorska »

Jeżeli potrzebujesz jakiejś odzieży, to zawsze szukaj jej na https://www.google.co.uz/url?q=https://otherlife.pl/. Mają tam świetnie propozycje i na pewno coś znajdziesz dla siebie. Ostatnio także szukałem szlafroka i znalazłem odpowiedni dla siebie właśnie z tego linka.
ODPOWIEDZ