Czesc,
Chce zrobic zonie niespodzianke i kupic jej cos ladnego. macie jakies pomysly?
Prezent dla zony
Sklepy online, sieciówki, trendy, etyczna moda, inspiracje.
- JakubNowakowski
- KarinaByt
Re: Prezent dla zony
Dobry Wieczor,
Moze kup jej cos do ubrania. Mysle, ze taki prezent powinien sie jej spodobac. Albo pozwol jej samej wybrac, mi tak maz zawsze robi. Pokazuje mi jakas strone i prosi, abym cos wybrala. Wtedy ma pewnosc, ze mi sie spodoba. Ostatnio ladne rzeczy kupilam tutaj - www strona modbis.pl. Sprawdz koniecznie
Moze kup jej cos do ubrania. Mysle, ze taki prezent powinien sie jej spodobac. Albo pozwol jej samej wybrac, mi tak maz zawsze robi. Pokazuje mi jakas strone i prosi, abym cos wybrala. Wtedy ma pewnosc, ze mi sie spodoba. Ostatnio ladne rzeczy kupilam tutaj - www strona modbis.pl. Sprawdz koniecznie
Post autor: Makroszka »
Dla każdego, kto ceni sobie piękną bieliznę – polecam https://valetta.pl/. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność, a jakość bielizny jest naprawdę rewelacyjna!
Post autor: andzia77 »
Najlepiej daj swojej żonie coś, co związane jest z jej pasją. Może jest coś, o czym marzy, a Ty jesteś w stanie jej to sprezentować? Jeśli tak, zrób to.
___
http://tueuropa.pl/ubezpieczenia-turystyczne.htm
___
http://tueuropa.pl/ubezpieczenia-turystyczne.htm
Post autor: Anka789 »
uwazam, ze bardzo fajnym i trafionym prezentem dla zony beda kosmetyki, fajny zestaw kosmetykow do pielegnacji. ktora kobieta by sie nie ucieszyla z takiego prezentu? Bardzo dobrymi kosmetykami do codziennej pielegnacji sa kosmetyki od Bielendy Ujędrniajace Peptydy
Post autor: panienkaa »
Jestem ciekawa, czy możecie mi powiedzieć, czym różni się woda toaletowa a woda perfumowana ? Zawsze mnie to ciekawiło i jakoś specjalnie nie mogłam się domyśleć. To dla mnie naprawdę kluczowe, dlatego jestem przekonana, że warto jest się o to zapytać.
- debra
Na pewno jakaś solidna woda perfumowana to będzie dobry pomysł na taki prezent. A bez problemu na pewno znajdziesz coś takiego w sklepach stacjonarnie ale własnie i takich w sieci. Tak wygodnie można zamawiać bez wychodzenia z domu.
Post autor: milak901 »
Myślę, że jakiś luksusowy dodatek do garderoby na pewno ucieszy żonę Ja w zeszłym roku dostałam od męża apaszkę firmy Herse i jestem zachwycona. Dodaje moim stylizacjom charakteru, zawsze dostaję komplementy i zapytania właśnie o tę apaszkę
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci