Opinie - torebki januszkotlarz.pl

Sklepy online, sieciówki, trendy, etyczna moda, inspiracje.
Awatar użytkownika
arabella_76

Opinie - torebki januszkotlarz.pl

Post autor: arabella_76 »

Dziewczyny, szybkie pytanko - ma któraś z was torebkę z januszkotlarz.pl? Chętnie przyjmę każdą opinię o jakości i trwałości.
Awatar użytkownika
Beniamina1982

Re: Opinie - torebki januszkotlarz.pl

Post autor: Beniamina1982 »

Tak i polecam! Od trzech lat mam czarną, skórzaną shopperkę z januszkotlarz.pl i absolutnie nic złego się z nią nie dzieje. Jest piękna i świetnie wykonana, widać, że zadbali o każdy szczególik. Przeżyła już ze mną wiele i mogę ci powiedzieć, że jest niezniszczalna :) Kupuj, nie pożałujesz ;)
Awatar użytkownika
Albina

Post autor: Albina »

Mam i ja ;) Dokładnie ten model ze zdjęcia. Torebka była niewiele droższa od zwykłych torebek z sieciówek, a jakość jest nie do pobicia. Skóra po roku ciągłego noszenia wciąż wygląda nieskazitelnie. Dzień w dzień noszę ją do pracy, noszę w niej wszystko, ale faktycznie jest nie do zdarcia :) Bardzo polecam.

Obrazek
Awatar użytkownika
Nikodema

Post autor: Nikodema »

Skórzana torebka, którą wypatrzyłam na ich stronie była świetnym prezentem na dzień matki. Mama była zachwycona! Myślę, że niebawem kupię u nich również coś dla siebie ;)
Awatar użytkownika
Jolanta_85

Post autor: Jolanta_85 »

Ja także polecam ten sklep! Mam od nich dużą torbę, którą codziennie noszę do pracy. Nawet po kilku miesiącach wygląda perfekcyjnie, nic się nie pruje, nie łuszczy. Na bank wrócę do tego sklepu.
Ą123ola

Post autor: Ą123ola »

Ja z tego sklepu nigdy nic nie zamawiałam bo wolę inwestować w modele ze światowych domów mody, moja ulubiona to np. torebka Prada - https://pyskatyzamsz.com/4_prada, ale chętnie poznam wasze opinie i może w coś zainwestuję :)
Awatar użytkownika
tyber

Post autor: tyber »

Dla kobiety można wybrać coś z skóry. Mogą to być miejskie torebki skórzane https://betlewski.com/kategoria-produkt ... -miejskie/ lub coś bardziej wyjściowego np. torba wizytowa.
ODPOWIEDZ