Odzież dziecięca
- ConradA
Odzież dziecięca
- Patixs
Re: Odzież dziecięca
- Sara
- soma

- Eziloa
- Mama_Justynki
Post autor: Mama_Justynki »

- tęcza
- Anetka09
- Dorota
Post autor: BlankaŁ »
Post autor: Ańka »
Macie spodenki kompresyjne od https://only-bx.pl/? Zastanawiam się nad kupnem. Słyszałem wiele dobrych opinii. Ktoś może podzielić się spostrzeżeniami?
_______________________________________________________________________________________
Post autor: GABRYŚKA88 »

Post autor: duśka »
Post autor: dżesika95 »
- hariett
Post autor: aśka »

- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Moje dzieciaki ubieram w naturalne materiałyaśka pisze: ↑30 cze 2021, 19:41 Jeśli chodzi o stylowe ubranka do chrztu i na inne większe okazje to serdecznie polecam wam sklep www.ubranka-okazyjne.pl. Zamawiałam u nich ostatnio komplecik dla swojego chrześniaka i powiem wam, że paczka doszła bardzo szybko, więc jeśli komuś zależy na czasie to warto skorzystać![]()

Post autor: kórtka »
Post autor: Deptakł7 »
- eustachysikorska
Post autor: eustachysikorska »
Post autor: wejwones »
Jesli szukacie ładnych ubrań dla dziewczynek, polecam My princess:
https://myprincess.pl/kategoria/body
W sklepie można dostać przepiękne bluzeczki

- oktawia
Post autor: Piotr Trescher »

Całą produkcję mamy zlokalizowaną w Poznaniu i szyjemy z polskich materiałów (ewentualnie UE np. Holandia). Znajdziecie u nas bluzy dla dziewczynek, sukienki dla dziewczynek i wiele innych ciekawych produktów.
Chcieliśmy stworzyć coś więcej niż tylko markę modową. PINTO, jest marką zwróconą ku dziewczyńskości. Jako rodzice trzech córek, chcemy dla nich lepszego świata, lepszej przyszłości, większej świadomości własnych możliwości, oraz przekonania, że i one mogą podbić świat
A jak nasze mogą to i wasze! Nasza kolekcja skierowana jest do wszystkich dziewczynek, bez wyjątku.
Dlatego każdy nasz produkt dedykowany jest kobiecie, która może być inspiracją dla kolejnych pokoleń. Przy każdym produkcie znajdziecie ciekawy opis dotyczący danej postaci. Wprowadziliśmy także ukryte hasła, które mają na co dzień dodawać otuchy naszym młodym kobietom, jak przyjaciel szepczący do ucha
Pragniemy uświadamiać młode kobiety, że mogą zostać kim tylko chcą! Że świat stoi przed nimi otworem, wystarczy te drzwi pchnąć odpowiednio mocno, czasem nawet nimi trzasnąć! Czasem po prostu trzeba tylko na to pozwolić, czasem pomóc!
Chcemy także tworzyć społeczność rodziców zaangażowanych w wychowanie swoich córek. W tym celu została stworzona grupa na FB - Girls Of Pinto, na którą serdecznie Was zapraszamy.
Zamierzamy tam prowadzić różne dyskusje na temat wychowywania córek, ale nie tylko. Będziemy poruszać tematy wielu ciekawych kobiet, kim są lub kim były. Będzie to także platforma do wymiany naszych ubrań, z których pociechy już wyrosły. Kwestie związane z ekologią są bowiem dla nas bardzo ważne.
Post autor: Alicent »
apanele.pl
www.roeandjoe.com
https://awakeforkids.pl
moze jeszcze
//riots.pl

nie da się wstawić wszystkie ładnie linkiem.

Generalnie te ciuchy z lnu wogóle się nie niszczą. Kiedyś mi się wydawało, że to tylko taki twardy folklorystyczny materiał a teraz widzę że na lato jest super na upały, świetnie oddychający przy wysokich temperaturach. Moja córka bardzo lubi sukienki z lnu bardziej niż te wszystkie inne plastikowe z pepco. Fajnym rozwiązaniem są sukienki na ramiączkach które pozwalają regulować długość sukienki wraz z wiekiem dziecka. Na przykład moja córka gdy miała 4 lata i kupiłam jej taką sukienkę to była ona ona do kostek, bardzo ją polubiła i teraz gdy ma 6 lat nadal chodzi w tej samej sukience ale jest już ona takie 3/4 anie jest za szeroka ani nic. Najfajniejsze są dla mnie sukienki kratkę, bo to uniwersalny ponadczasowy wzór, moda się zmienia a te ubrania wyglądają zawsze tak samo elegancko. Lubię minimalistyczne kroje, właśnie takie proste a robię największe wrażenie, taka jest moja opinia. Można też wybrać jakieś jednobarwne, typowe fasony na codzień, ja tak właśnie robię. Wybieram głównie takie pastelowe kolory takie mi się najbardziej podobają. Co sądzicie, jakie jest wasze zdanie? Jak wy ubieracie swoje córeczki? Ja nie mam synka ale myślę, że takie lniane spodnie i koszule też wyglądają elegancko i byłyyby spoko, nie tylko na chrzest czy komunię. Co sądzicie? Jakie są wasze patenty

Trochę sie rozpisałam mam nadzieję, że ktoś to przeczyta.

Post autor: Sławomir »
Post autor: patrycja91 »

Post autor: Bejbisss »
Post autor: Gość »
Post autor: teslaa »
- Forum
- ↳ Dom