Modny wózek dla dziecka 3w1

Sklepy online, sieciówki, trendy, etyczna moda, inspiracje.
Awatar użytkownika
Elizabeth

Modny wózek dla dziecka 3w1

Post autor: Elizabeth »

Szukasz idealnego wózka? Jeśli tak to koniecznie zapoznaj się z wózkiem https://umalucha.pl/produkt/cybex-priam ... nfigurator. To najlepszy wózek i zdecydowanie mój faworyt na rynku. Świetne jest połączenie spacerówki, gondoli i fotelika.
Awatar użytkownika
toniczka

Re: Modny wózek dla dziecka 3w1

Post autor: toniczka »

Ja polecam znakomity wózek Riko Qubus, sama go posiadam więc wypowiadam się z doświadczenia. Wózek jest funkcjonalny, zwrotny, stabilny i solidny. Na spacerach sprawuje się bez zarzutu, prowadzi się go lekko i wygodnie. W jego wyposażeniu znajdziecie wygodną gondolę z regulacją oparcia, przepinane siedzisko oraz wytrzymałe koła z poliuretanu.
Awatar użytkownika
Roksana

Post autor: Roksana »

Fajne pomysły:)
Ja pamietam, ze jak szukaliśmy wózka dla wnuczki swieżo upieczonej (prezent od młodych wiecznie dziadków hi hi ),
to ja wertowałam gazetki reklamowe kilku marketów i dyskontów, żeby załapać się na wyprzedaz, promocję,
albo po prostu fajną okazję cenową.
I tak trafiłam na gazetkę biedronka warszawa i tam wyczaiłam fajny wózek,
z którym w ogóle była jazda, bo musiałam wstać o 7 rano i lecieć do sklepu, bo tak jest, ze zwykle tych rzeczy w extra cenie czy najfajniejszych to mają tylko kilka sztuk i jak nie zdążysz, to sorry :)

Ale udało się i wnuczka ma super wózek :)
Awatar użytkownika
arek.r

Post autor: arek.r »

Szukaj informacji w necie. Na pewno na jakichś blogach coś znajdziesz. Albo na innych tego typu forach internetowych.
Strach przed karą może być gorszy niż sama kara, a poczucie winy potrafi zeżreć człowieka żywcem.
Awatar użytkownika
AnitaT

Post autor: AnitaT »

Myślę, że jednak najważniejsze aby wózek był bezpieczny i wygodny a jeśli do tego modnie się też prezentuje to tylko dodatkowy plus!:) Ja akurat zdecydowałam się na anex m/type, jak dla mnie wózek idealnie spełnia te oczekiwania a przy tym jest jeszcze zwrotny, zgrabny i łatwy w obsłudze;)
Awatar użytkownika
maia

Post autor: maia »

Ważne, żeby wózek dobrze działał i był bezpieczny, a moda dla mnie zawsze na ostatnim miejscu, ale znalazłam świetny wózek w outlecie coletto, który odhacza wszystkie te kategorie :). Kupiłam Craft CP-03 3w1 https://outlet.coletto.pl/pl/p/Craft-CP-03-3w1-/58 i design ma bardzo uniwersalny, ale prezentuje się bosko. Jeździ super, skrętny tak jak trzeba, już mam go od jakiegoś czasu, więc zauważyłam, że dzidzia dobrze się w nim czuje, a dodatkowo ma mega dobra cenę, polecam serdecznie.
Awatar użytkownika
ivona

Post autor: ivona »

Dokładnie, ja też w stosunku do jakości wózka nie zapłaciłam za x-landera dużo i jestem tak samo zadowolona, nie wiem czy to drogo, dla mnie nie bo wiem że mam wózek na lata, jakbym kupiła tani to kto wie ile bym nim pojeździła, nie powiem bo oglądałam takie po 1000zł ale nie wzbudziły mojego zaufania
Awatar użytkownika
rozkaa

Post autor: rozkaa »

Nie tylko modny ale również nowoczesny i solidny Riko Qubus. Wózek posiada bardzo dobrą amortyzację zarówno przednich jak i tylnych kół oraz solidne koła z poliuretanu. Do tego korzysta się z niego z dużą przyjemnością bo jeździ płynnie i lekko.
ODPOWIEDZ