Luksusowe marki

Sklepy online, sieciówki, trendy, etyczna moda, inspiracje.
Karmelia

Luksusowe marki

Post autor: Karmelia »

Czy kupujecie produkty luksusowych marek? Gdzie można je znaleźć w dobrej cenie? Jakieś wyprzedaże? Czy może znajdujecie perełki z drugiej ręki? Jak to u Was wygląda?
Olalala

Re: Luksusowe marki

Post autor: Olalala »

Różnie, czasem coś znajdę fajnego z drugiej ręki, czasem kupuję na wyprzedażach. Akurat na dniach w Katowicach szykuje się niezły event modowy, Molieta2 Archive Sale. Wyprzedaże nawet do 80% i konkurs, w którym będą do wygrania karty podarunkowe na 10 000 zł. Znajdź sobie szczegóły na profilu Moliera2 na fb lub na ich stronie.
Awatar użytkownika
joanna

Post autor: joanna »

Wszystkie informacje o evencie i konkursie Moliera2 Archive Sale znajdziecie na ich social mediach - między innymi na Instagramie: https://www.instagram.com/p/DCoZGkwspcO/ .
Karmelia

Post autor: Karmelia »

Ooo super, na pewno skorzystam z tej okazji, dzięki za info. Widzę, że szykują się naprawdę ogromne obniżki. A konkurs to dodatkowy bonus :) Jeszcze raz dzięki za odpowiedź :)
Aness

Post autor: Aness »

Wybieram się na Moliera2 Archive Sale z siostrą, mam na liście kilka rzeczy, dlatego takiej okazji zdecydowanie nie można przegapić. Liczymy na dobrą zabawę :)
milka901

Post autor: milka901 »

To zależy co rozumiesz przez luksusowe marki ;) Dla mnie prawdziwy luksus to wysoka dbałość o szczegół i znakomity skład ubrania. Raz na jakiś czas pozwalam sobie na taki zakup od polskiej marki Herse. Spełnia wszystkie moje wymogi i pasuje do mojego stylu życia ;)
ODPOWIEDZ