Kosmetyki naturalne na problemy z cerą trądzikową

Sklepy online, sieciówki, trendy, etyczna moda, inspiracje.
Nikołka

Kosmetyki naturalne na problemy z cerą trądzikową

Post autor: Nikołka »

Czy macie może dla mnie jakies konkretne podpowiedzi jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości kosmetyków do dbania o swoją cerę i jej zdrowy wygląd? Mam spore problemy z tym jak wygląda moja skóra i nie do końca wiem jak odpowiednio sobie z tym poradzić, pozdrawiam i koniecznie dajcie znać jakie macie sposoby :D
KamilaZoś

Re: Kosmetyki naturalne na problemy z cerą trądzikową

Post autor: KamilaZoś »

No to może warto w takim razie wziąć pod uwagę Summe Cosmetics jeśli chodzi o bogaty naturalny skład i jednocześnie skuteczność w działaniu, ja zdecydowałam się na serię balance https://summe.pl/seria/balance/ z olejami z drzewa herbacianego regulująca wydzielanie sebum oraz zdolna do usuwania zanieczyszczeń ze skóry.
Baśka33

Post autor: Baśka33 »

Również uważam, że to dobry kierunek poszukiwań jeśli zależy Wam na profesjonalnym wsparciu i jednocześnie wysokiej skuteczności to właśnie w przypadku marki Summe można znaleźć specjalne rozwiązania dopasowane do cery, jednocześnie o naturalnym składzie na który szczególnie zwracam uwagę i mam nadzieję że również się co do nich pozytywnie przekonacie.
Nikołka

Post autor: Nikołka »

Baśka33 pisze: ↑27 lip 2021, 8:31 Również uważam, że to dobry kierunek poszukiwań jeśli zależy Wam na profesjonalnym wsparciu i jednocześnie wysokiej skuteczności to właśnie w przypadku marki Summe można znaleźć specjalne rozwiązania dopasowane do cery, jednocześnie o naturalnym składzie na który szczególnie zwracam uwagę i mam nadzieję że również się co do nich pozytywnie przekonacie.
No wygląda to obiecująco, mam nadzieję oczywiście że to nie koniec podpowiedzi z Waszej strony :)
Łuńka

Post autor: Łuńka »

Tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić, seria Balance daje duże możliwości poprawy wyglądu tłustej cery i pozbycia się zbędnych problemów trądzikowych. Jest to seria z olejami z drzewa herbacianego regulująca wydzielanie sebum, sprawdź https://summe.pl/seria/balance/ i mam nadzieję, że również Wam będzie w stanie odpowiednio pomóc ;)
oricheaś

Post autor: oricheaś »

Tak naprawdę to ja nie za bardzo wiem, jak stosować oleje na właśnie trądzik. Podobno jakoś to tak działa, ale nie wiem, jak dokładnie. A skoro o tym mowa, to może wiecie też, jak rozpoznawać olej rafinowany co to znaczy w ogóle i czy naprawdę trzeba wybierać nierafinowane?
ODPOWIEDZ