Buty do biura

Sklepy online, sieciówki, trendy, etyczna moda, inspiracje.
Awatar użytkownika
Rafaela1997

Buty do biura

Post autor: Rafaela1997 »

Cześć. Jakie buty według was są najodpowiedniejsze, jeśli kobieta pracuje w biurze? Oczywiście wiadomo, że ważna jest przede wszystkim wygoda. Ja na przykład stawiam na skórzane czółenka, z którymi od dawna się nie rozstaję. Są bardzo eleganckie, ale i niesamowicie komfortowe. Na jakie buciki wy byście się zdecydowały?
janiś

Re: Buty do biura

Post autor: janiś »

Też uważam, że czółenka, to jest dobry wybór. Warto wybrać takie buty, które nie tylko będą ładnie wyglądały, ale również będą praktyczne i funkcjonalne. Tutaj https://www.filippo.pl/buty-damskie/czolenka sobie zerknijcie. Jest tam bowiem wiele ciekawych propozycji dopasowanych do różnych potrzeb. Można tam znaleźć coś dla siebie.
kłos

Re: Buty do biura

Post autor: kłos »

Jak do biura muszę chodzić ubrany bardzo elegancko. Tego wymaga mój zawód. Dlatego buty również muszą jakoś się prezentować. Szukałem więc eleganckiego obuwia w sieci. W ten sposób szuka mi się zdecydowanie łatwiej niż w sklepach stacjonarnych. Przeglądałem różne strony jednak ostatecznie zdecydowałem się na buty Giacomo Conti . Mają naprawdę fajny wybór porządnych butów. Prezentują się elegancko, są porządne i co bardzo ważne są wygodne.
ODPOWIEDZ