ginekologia estetyczna - warto?
Najlepsze apteki, suplementy, leki, sposoby na dobre zdrowie.
- eunika1976
ginekologia estetyczna - warto?
Post autor: eunika1976 »
Hej dziewczyny, co wiecie o ginekologii estetycznej? Chciałabym dowiedzieć się, czy ktoś z Was miał doświadczenie z perineoplastyką? Czy warto zdecydować się na ten zabieg? Mam pewne wątpliwości, ale jednocześnie bardzo chcę poprawić swoje samopoczucie i pewność siebie. Czy ktoś może podzielić się swoją historią lub poradzić mi, gdzie mogę znaleźć więcej informacji na ten temat? Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki i rady. Pozdrawiam serdecznie!
Re: ginekologia estetyczna - warto?
Post autor: bajabongo »
Hejka, ja korzystałam Robiłam labioplastykę u dr Blicharczyk. Jestem mega zadowolona! Pani doktor wszystko sprawdziła, przeprowadziła szczegółową kwalifikację i wykonała zabieg. Nie obiecywała niewiadomo jakiego efektu, tylko przedstawiła mi, na jakie efekty mogę liczyć. Szykuję się teraz na kolejny zabieg i też na pewno zrobię go u dr Blicharczyk
Post autor: dolarka88 »
Od kiedy pamiętam, to miałam na skórze znamię i ono sprawiało, że czułam się niekomfortowo sama ze sobą. Dlatego od jakiegoś czasu zaczęłam to rozważać, co mogę z tym zrobić i na razie mam coś na oku, a dokładniej https://artederm.pl/oferta/urzadzenia-h ... y-lavieen/ . Z tego co wiem, pracuje z tym laserem najlepszy naczynowiec w Polsce. Warto na tym się skupić.
Post autor: Kiszka »
W ofercie gabinetu ginekologicznego znajdują się nowoczesne metody diagnostyczne, w tym ultrasonografia oraz testy hormonalne, które są kluczowe w monitorowaniu zdrowia reprodukcyjnego kobiet. Specjaliści są dostępni do udzielania konsultacji i zaleceń na podstawie uzyskanych wyników. Szczegółowe informacje o metodach diagnostycznych dostępne są na https://www.boramed.pl/ co pomaga pacjentkom w lepszym zrozumieniu dostępnych opcji.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci