dentalcare.lit.pl opinie

Najlepsze apteki, suplementy, leki, sposoby na dobre zdrowie.
Awatar użytkownika
marietta

dentalcare.lit.pl opinie

Post autor: marietta »

Cześć, szukam dobrego stomatologa z Brzegu, Kluczborga, ewentualnie Opola. Zależy mi na kimś, kto działa kompleksowo. Znalazłam stomatologa Marcina Kelma, dentalcare.lit.pl - opinie w internecie są dobre, ale wolałabym je jeszcze potwierdzić :)
Awatar użytkownika
mstawskam
Kontakt:

Re: dentalcare.lit.pl opinie

Post autor: mstawskam »

Jednym z ważniejszych czynników, poza oczywiście kwalifikacjami i kompetencjami lekarza stomatologa, jest dla mnie możliwość umówienia wizyty przez internet i wgląd do karty zdrowia https://egabinet.pl/oferta/elektroniczn ... -medyczna/. Pozwala to na uniknięcie kolejek, a dodatkowe przypominanie o wizycie czy informacje o odwołaniu bądź przesunięciu wizyty to kolejne z atutów takich programów :)
Awatar użytkownika
rebelia22

Post autor: rebelia22 »

Potrzebowałam jakiś czas temu specjalisty od chirurgii stomatologicznej. Przyjaciółka poleciła mi dentalcare.lit.pl , bo sama tam leczy zęby. Sprawdziłam opinie w sieci – faktyczne dobre. Ona też potwierdziła te opinie więc skorzystałam. I polecam, bo nie zawiodłam się. Wysoka jakość usługi i odpowiednie podejście do pacjenta.
Awatar użytkownika
sasza534

Post autor: sasza534 »

Jeśli chodzi o dentalcare.lit.pl to mam na temat tej firmy bardzo dobrą opinię. Ich wypełnienia chwalą nawet inni dentyści, więc chyba coś jest na rzeczy. Fachowcy z dobrze wyposażonym gabinetem i świetnym podejściem do pacjenta.
Awatar użytkownika
kasia534

Post autor: kasia534 »

Też muszę pochwalić lekarza z dentalcare.lit.pl. Dosłownie uratował mój uśmiech. Jestem wdzięczna za troskliwe i kompleksowe leczenie. Opinie wystawiane temu gabinetowi nie są mylące. To na prawdę świetni fachowcy.
Awatar użytkownika
karina466

Post autor: karina466 »

Uważam, że wybierając dentystę, trzeba poszukać opinii. Dla mnie stomatolog musi mieć doświadczenie, a zabieg musi być wykonany idealnie. Dlatego śmiało mogę polecić dentalcare.lit.pl, bo znają się na swojej pracy.
Awatar użytkownika
tekla212

Post autor: tekla212 »

Gdy po raz pierwszy poszłam do dentysty dentalcare.lit.pl, mój strach do stomatologów minął. Ci dentyści nie tylko znają najnowsze metody leczenia zębów. Moja opinia jest pozytywna.
Awatar użytkownika
masza688

Post autor: masza688 »

W mojej opinii mocną stroną dentalcare.lit.pl est to, że oferują ogromną liczbę zabiegów, także chirurgicznych. Znam wiele zadowolonych klientów gabinetu. Specjaliści wykonują je dokładnie i mają doświadczenie.
Awatar użytkownika
sukienka

Post autor: sukienka »

Jeśli ich oferta jest zbliżona do tej kliniki z Łodzi https://kuzminscystomatologia.pl/ i mają tak dobrych specjalistów jak tam to na pewno można śmiało ich odwiedzić. Akurat ta którą ja wspomniałam ma świetne opinie i fachowców więc i rzeszę oddanych klientów. Dobrze wiemy że dziś ze specjalistami w swojej dziedzinie jest ciężko i trzeba się naszukać zanim trafisz tego właściwego.
Awatar użytkownika
zenobia654

Post autor: zenobia654 »

Gabinet dentalcare.lit.pl kompleksowo leczy zęby. Nigdy nie lubiłam chodzić do dentysty, ale przy tych lekarzach mój strach minął. Leczenie przebiega sprawnie, więc mam pozytywną opinię.
Awatar użytkownika
betinka

Post autor: betinka »

Niestety nie znam ale sama szukam też dobrego lekarza bo mam troche do wyrwania i czeka mnie proteza zębów na dół. Jeszcze nie wiem czy sam dół czy też góra. Specjalista zdecyduje. Chcę kogoś sprawdzonego bo i się nieco boję i chcę to też w miarę szybko załatwić. Choć pewnie po wyrywaniu trzeba coś odczekać aż się pogoi.
Awatar użytkownika
alma401

Post autor: alma401 »

Opinie na temat dentalcare.lit.pl są prawdziwe. Dzięki nim przełamałam się i zaczęłam regularnie chodzić do dentysty. Lekarze wiedzą, w jaki sposób podejść do pacjenta, żeby dobrze się poczuł na fotelu.
Awatar użytkownika
hdc

Post autor: hdc »

jeśli chodzi o dbania o swoje zdrowie to polecam regularne kontrole ponieważ każdy zaniedbanie boli bardziej i kosztuje więcej. ja się niestety o tym boleśnie przekonałam. Kiedy zaczął mnie boleć ząb tak że wylądowałam na kanałówce. na szczęście po roku udało mi się doprowadzić zęby do porządku i chciałabym jeszcze je tylko wybielić myślę o tych paskach https://paski-crest.pl nie wiem czy ktoś z was jest może stosował i może je polecić?
Awatar użytkownika
ligawa

Post autor: ligawa »

Jeśli chodzi konkretnie o ten gabinet to nie miałam jeszcze przyjemności tam pójść. A wynika to z tego,że ja mam swojego bardzo dobrego i sprawdzonego stomatologa w Atelier Uśmiechu. Chodzimy tam z całą rodziną i nawet ostatnio zakładałam sobie tam aparat na zęby. Lekarz ortodonta był tak miły i nawet założył mi taki bardziej nowoczesny i prawie niewidoczny aparat na zęby. Nawet nie sądziłam,że teraz są już takie możliwości a tam sami mi to zaproponowali
ODPOWIEDZ