Wakacje w Gruzji

Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
Awatar użytkownika
Jasmin

Wakacje w Gruzji

Post autor: Jasmin »

Co myślicie o tym nietypowym kierunku na spędzenie wakacji. Na razie się zastanawiam czy się tam wybrać. Szukam też ciekawej oferty, bo raczej wolałabym z biurem jechac niż samodzielnie. Wszystko by było załatwione i zawsze byłaby opieka pilota.
Awatar użytkownika
Dana

Re: Wakacje w Gruzji

Post autor: Dana »

Do Gruzji to ja też chętnie sie wybiorę.Piękny kraj i jest co zwiedzać.Podróż z biurem polecam jeżeli nie masz czasu i głowy do organizowania takiej wyprawy.Raz byłam i muszę przyznać ,że było bardzo fajnie.O nic nie musiałam się martwić,a biuro miało bardzo atrakcyjną ofertę,nie było czasu na nudę.
Awatar użytkownika
Jasmin

Post autor: Jasmin »

Dana pisze: ↑23 lut 2020, 14:37 Do Gruzji to ja też chętnie sie wybiorę.Piękny kraj i jest co zwiedzać.Podróż z biurem polecam jeżeli nie masz czasu i głowy do organizowania takiej wyprawy.Raz byłam i muszę przyznać ,że było bardzo fajnie.O nic nie musiałam się martwić,a biuro miało bardzo atrakcyjną ofertę,nie było czasu na nudę.
Też mi się wydaje, że jak fajnie zorganizowana wycieczka przez biuro, to najlepsza opcja. Im dłużej tym więcej się zobaczy ;) Tylko pytanie z kim jechać?
Awatar użytkownika
Girl

Post autor: Girl »

Byłam w Gruzji i Armenii w ubiegłym roku. Była to wycieczka objazdowa, świetnie zorganizowana. Dużo zwiedziliśmy, trochę pochodziliśmy po górach. Miejsca przepiękne, widoki zjawiskowe, a pilot wycieczki, której organizatorem była Wytwórnia Wypraw wspaniale opowiadał o odwiedzanych miejscach.
Awatar użytkownika
Acksay

Post autor: Acksay »

Wydaje mi się, że na taki wyjazd spokojnie można się wybrać samochodem. jeśli jednak nie macie odpowiedniego auta, to jak najbardziej Wypożyczalnia busów Warszawa https://www.nawyjazdbusem.pl/ może wynająć wam na czas wyjazdy wygodne i bezpieczne auto z dużą przestrzenią bagażowa. Moim zdaniem jeśli planujecie właśnie wakacje samochodem jest to idealne rozwiązanie
Awatar użytkownika
Karen

Post autor: Karen »

Teraz warto wyjeżdzać do Gruzji - jest tam bezpiecznie i sporo śniegu :) Nie zapomnijcie jednak o przygotowaniu się do takiej podróży. Jeśli zamierzacie w najbliższym czasie wybrać się w te strony to warto wyposażyć auto we wszelkie niezbędne akcesoria jak np łańcuchy śniegowe https://ebagaznik.pl/pl/c/Lancuchy-sniegowe/14 - grunt to bezpieczeństwo a warunki pogodowe w takich górach bywają różne. Przezorny ,zawsze ubezpieczony :D
Awatar użytkownika
agus123

Post autor: agus123 »

Ja to bym chętnie na mazury się wybrała. Jest tam pięknie o każdej porze roku, są tam jeziora i wiele atrakcji. Jak lubicie żeglować po mazurach to może znacie czarter https://www.sailor.pl/pl/czarter-jachto ... ych-mazury . Mają tam świetne jachty i bardzo fajne rabaty.
ODPOWIEDZ