Relaksacyjne masaże
Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
- sędzisława1963
Relaksacyjne masaże
Post autor: sędzisława1963 »
Kobietki, lubicie masaże relaksacyjne? Mnie kiedyś podkusiło, żeby zapisać się na okłady z czekolady w Warszawie i powiem wam, że nigdy dotąd nie czułam się tak odprężona, jak tamtego dnia. Byłybyście zainteresowane zapisaniem się na tego typu zabieg? Ja w każdym razie serdecznie wam to polecam!
Re: Relaksacyjne masaże
Post autor: Baśka »
ja relaksacyjne masaże mam w domu. Nigdzie nie muszę się ruszać. A w jaki sposób mam masaż? A kupiłam sobie matę masującą medivon cosy i teraz w każdej wolnej chwili się relaksuje i masuję. Rozkładam na fotelu. Siadam. Włączam program i odpoczywam. Przyjemna forma spędzania czasu.
- fufka
Po całym tygodniu bardzo lubię udać się na takie masaże które mnie w pełni potrafią zrelaksować. Oczywiście nie tak łatwo było mi znaleźć miejsce gdzie trafię na naprawdę świetnego masażystę, no ale udało się. No i teraz regularnie chodzę już do https://nicespa.com.pl/ w Warszawie skąd wychodzę mega odprężona.
Post autor: Śliwka333 »
Ja mam ogromne problemy ze stresem, nie umiem go kontrolować i bardzo utrudnia mi życie. W dodatku większość dnia spędzam na stojąco, przez co mam ciągle spięte mięśnie stóp i nóg. Dlatego regularnie chodzę na masaż stóp do Studio 66 Figura i Zdrowie w Warszawie - dzięki temu jestem w stanie się odprężyć, mięśnie się rozluźniają, a moje ciało wreszcie odpoczywa. Tamtejsi specjaliści to prawdziwi cudotwórcy - polecam każdemu, kto ma problemy ze zmęczonymi lub bolącymi nogami, odczujecie ogromną różnicę.
Post autor: kajuś544 »
Moim zdaniem z masaży generalnie warto korzystać. Mają one naprawdę pozytywny wpływ na nasz organizm. Taki masaż relaksacyjny bardzo dobrze odpręża nie tylko ciało, ale także umysł co dla nas ma ogromne znaczenie. Na stronie https://machnica.pl/relaks/ możecie znaleźć miejsce, w którym taki masaż profesjonalni Ci wykonają.
Post autor: Arganove - masaż »
Masaże relaksacyjne mają na nas ogromny pozytywny wpływ, ponieważ pozwalają skutecznie łagodzić stres i jednocześnie rozładowanie napięć pojawiających się w plecach, odcinku szyjnym, czy również kończyn związanych z naszą codzienną pracą. Do tego przydadzą się zdecydowanie dobrej jakości olejki do ciała i masażu, które znajdziecie w naszej ofercie Arganove dostępne również w Rossmannie https://www.rossmann.pl/szukaj?Search=a ... ageSize=24 dbamy o jak najlepszy naturalny skład i oczywiście przystępne ceny
Post autor: uowa »
Powszechnie wiadomo, że tajski masaż klasyczny bydgoszcz jest jedną z najwcześniejszych terapii masażu. Podejście to łączy w sobie zasady akupresury, jogi i rozciągania, aby złagodzić napięcie, wyleczyć i ożywić ciało. Z całego serca polecam tego doświadczyć
- Kotwica
Jeśli zależy ci na wysokiej jakości sprzęcie do gabinetu medycyny estetycznej, zastanów się nad wynajęciem sprzętu lub zakupem nowych akcesoriów, na przykład do masażu podciśnieniowego. Moja znajoma korzystała niedawno z usług firmy shop.mrotex.com i była bardzo zadowolona z jakości. W ofercie mają bogaty wybór sprzętu w atrakcyjnych cenach.
Post autor: milan »
A próbowaliście kiedyś masażu tantrycznego? Niesamowite doświadczenie, które zostanie z wami na długo! Raz na jakiś czas korzystam z tej formy w Desert Rose w Warszawie. To miejsce, do którego zawsze chętnie wracam. Nigdzie nie miałem przyjemności korzystać z usług tak doświadczonych masażystek
Post autor: wigor »
Biorąc pod uwagę, co do kwestii masażu twarzy, można także rozważyć inne metody i techniki. Jednak, z tego co mi wiadomo, kobido wrocław jest jedną z najbardziej cenionych i dostępnych. Uważam, że warto dać jej szansę i przekonać się o jej skuteczności i korzyściach.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci