Prezent na ślub przyjaciółki - porady

Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
Awatar użytkownika
Renna

Prezent na ślub przyjaciółki - porady

Post autor: Renna »

Cześć :)
Chciałabym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi jeśli chodzi o wybór prezentu ślubnego dla przyjaciółki? Nie wiem na co postawić i zastanawiam się nad jakimś fajnym koszem prezentowym. Pomożecie?
Awatar użytkownika
SandraMos

Re: Prezent na ślub przyjaciółki - porady

Post autor: SandraMos »

Ja na pewno mogę polecić Ci, żebyś zajrzała do oferty https://smaczajama.pl/pl/c/Polecane-na-Slub/580 gdzie będziecie mogli znaleźć wiele świetnych podpowiedzi i propozycji jeśli chodzi o prezenty ślubne dla bliskich. My na przykład dla naszych znajomych kupiliśmy Koniak Hennessy XO Orginal 0,7l świetny alkohol na wyjątkowe okazje :)
Awatar użytkownika
FionaSz

Post autor: FionaSz »

Tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić z wypowiedziami poprzedników i również uważam, że warto odwiedzić stronę internetową SmaczaJama.pl ponieważ stawiają na najwyższy standard, uczciwe podejście i jednocześnie dotrzymanie terminów realizacji. Warto się przekonać, bo propozycje prezentów są genialne :)
Awatar użytkownika
bogus10

Post autor: bogus10 »

jako prezent możesz podarować personalizowany album z drewna w końcu Para Młoda będzie musiała w czymś przechować zdjęcia choćby z samej ceremonii ślubu. O takim albumie w drewna piszą w tym artykule: https://fajnepodroze.pl/album-na-zdjeci ... -pamiatka/ Jest to świetna pamiątka na lata.
Awatar użytkownika
Renna

Post autor: Renna »

Dobrze wiedzieć, dzięki wielkie za pierwsze wskazówki. Jako, że mam jeszcze trochę czasu tematu nie zamykam i czekam na dalszy rozwój propozycji :D
Awatar użytkownika
Marelka

Post autor: Marelka »

Tutaj akurat mogę się zgodzić z wypowiedzią odnośnie koszów prezentowych, czy takich fajnych upominków jak dobre alkohole. Smacza Jama w tym zakresie zdecydowanie wygrywa, dlatego poszukiwania warto rozpocząć właśnie od nich. Pozdrawiam!
Faoyl

Post autor: Faoyl »

Niedawno byłam na weselu koleżanki i też miałam problem co jej kupić. Doszłam do wniosku, że dobra cachaca i kwiaty to będzie odpowiedni prezent. Wiem, że lubi eksperymentować i robić różne ciekawe drinki, więc taki prezent na pewno jej się przyda.
Ą123ola

Post autor: Ą123ola »

Ja bym na Twoim miejscu dołączyła do prezentu jakąś świetną kartkę okolicznościową, np. stworzoną przez Ciebie własnoręcznie. Super prezentują się te ze zdrapkami w środku :) Aby zrobić taką zdrapkę potrzebna Ci będzie jedynie folia do zdrapek - https://wycinarnia.pl/produkt/material-do-zdrapek/ i trochę wolnego czasu :) A efekt będzie naprawdę zaskakujący!
ODPOWIEDZ