Pranie
Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
- karmelka
Re: Pranie
Poza tym, ze pralce? 
Ok, żartuje
Ja do białego zwykle proszek, a do ciemnych płyn, bo nie lubię jak zostają białe ślady. A że lubię jak pranie pięknie pachnie to kupuję surf, bo inne środki pod tym względem bije na głowę.

Ok, żartuje

- sampre
Dziewczyny, mam nową pralkę - z Electroluxa, seria PerfectCare i jestem bardzo zadowolona. Jednak widzę, że nie wystarczą dobre detergenty do prania, ale naprawdę bardzo dużo zależy od pralki. Ta jest świetna 

- Karo
A o tej promocji słyszałyście: https://www.promocjeunilever.pl/surf/ ? To jest hit, bo ten zapach jest przepiękny!
Kiedyś myślałam, że tylko te drogie kapsułki czy płyny mogą ładnie pachnieć, ale Surf je przebił pod tym względem!
Kiedyś myślałam, że tylko te drogie kapsułki czy płyny mogą ładnie pachnieć, ale Surf je przebił pod tym względem!
- karmelka
Wszystkie, ja lubię ten różowy chyba najbardziej i ostatnio tą "górską świeżość", albo czarnych, do ciemnych tkanin.Nela pisze: ↑31 paź 2019, 20:57 Serio? Patrz, jakoś go nigdy nie brałam. A który tak fajnie pachnie? Żeby było ładnie i kobieco.
- lilla
Bardzo ładnie pachnie Surf Kokos i Górska Świeżość - moje ulubione
Zapach długo utrzymuje się na ubraniach. Ja najczęściej kupuję kapsułki i proszek w biedronce. Bardzo często można trafić na jakieś fajne promocje!

- inulka
Ja mam kapsułki Surf i też jestem z nich bardzo zadowolona. Bałam się, ze nie będą się rozpuszczać do końca, ale te obawy były niepotrzebne. Rozpuszczają się w każdej temperaturze a pranie jest miłe w dotyku i pachnące.
- edka
Wybór odpowiedniego proszku do prania to nie lada wyzwanie, w szczególności kiedy wasze dzieci są alergikami. Ja już dawno temu zrezygnowałam z silnych proszków czy płynów do płukania i przerzuciłam się na produkty eko. Początkowo używałam właśnie ekologicznych proszków do prania, a od jakiegoś czasu stosuję saszetki do prania z https://bioexpert.pl/produkty/dom/pranie-bez-chemii/ ktore są wielokrotnego użytku.
- Zakręcona
Kochani jak radzicie sobie z suszeniem prania? Ja obecnie mam taką stojącą suszarkę na pranie ale zastanawiam się nad zamontowaniem suszarki ściennej. Ma ktoś z was? Sprawdza się? Takie suszarki znalazłam na stronie https://www.leifheitsklep.pl/pl-pl/susz ... ranie/4908 i nie wiem na który model się zdecydować. Myślałam, żeby taką suszarkę zamontować zarówno w łazience jak i na balkonie.
Post autor: lómria »
Jeżeli rozglądacie się za profesjonalnymi środkami piorącymi, to polecam wam zajrzeć na stronę https://pollena-paczkow.pl/oferta/specj ... stronomii/ Sama korzystam ze środków chemicznych od nich zakupionych i mogę potwierdzić ich wysoką jakość. Dodatkowo mają całkiem niezłe ceny.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci