Polskie filmy
Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
- debramorgan
Polskie filmy
Post autor: debramorgan »
Lubicie polskie kino? Wedlug mnie, nie jest znowu aż tak źle, jak niektórzy mówią. Osobiście twierdzę, że taka "Ida" lub klasycznie "Chłopaki nie płaczą" - to są po prostu genialne produkcje, które każdy powinien chociaż raz zobaczyć w swoim życiu. Zgodzicie się ze mną?
- edka
Re: Polskie filmy
To zależy co kto lubi. Ja kocham kino akcji,a takie ciężko znaleźć wśród polskich pozycji. Ostatnio zaczęłam oglądać ten serial https://dobre-filmy.pl/seriale/szybcy-i ... 19-online/ i muszę przyznać, że bardzo przypadł mi do gustu. Jak lubisz taki rodzaj, gatunek - to koniecznie sprawdź.
- Zdzisiek78
Post autor: Zdzisiek78 »
Witam,chce zorganizowac konferencje uniwersytecką o filmie polskim. Co sądzicie o tym pomysle,aby zorganizowac konferencje w jakims ładnym miejscu? https://nadmorski.pl/business-positive/ ... erencyjne/ ? Chętnie poznam Wasze opinie.
- tormund93
Od siebie moge polecić film, który dopiero za niedługo ma premierę, ale według mnie, warto się nim zainteresować. Mówię oczywiście o "W lesie dziś nie zaśnie nikt" Widzieliście zwiastuny? Co sądzicie o niektórych wątkach i komentarzach jakie się pojawiają na temat roznegliżowanych aktorek czy pojawiających się porównaniach do polityki? Dajcie znac.
- Kolia589
Ja mam nadzieję, ze mi się uda. A masz juz bilet? Bo u mnie w mieście nie ma jeszcze możliwości rezerwacji biletów na piątek.zenka pisze: ↑05 mar 2020, 21:58 Widziałam zwiastuny W lesie dziś nie zaśnie nikt , czytałam kilka opinii i powiem Wam, ze to może być przełom w polskiej kinematografii - polski slasher, w takiej obsadzie. Ja idę na premierę.
- folsinka
- Kontakt:
wczoraj byłam na "sala samobójców. hejter" jestem zadowolona 

https://www.lanadelrey.pl/folisin/
- Dowile
"Zenek" to bardzo fajny filmMaskotka pisze: ↑04 maja 2020, 23:13 Mąż wykupił abonament na VOD ze strefom ABO i co wieczór oglądamy jakiś polski film. Wczoraj Zenek był na tapecie, całkiem całkiem miło się ogląda warto zobaczyć

- kozi44
fajny jest także tenet cały film wczoraj na cda360 go oglądalismy. Tam jest sporo dobrych filmów, nie placi się duzo, dobrą mają jakosc, takze polecamyDowile pisze: ↑13 maja 2020, 22:16"Zenek" to bardzo fajny filmMaskotka pisze: ↑04 maja 2020, 23:13 Mąż wykupił abonament na VOD ze strefom ABO i co wieczór oglądamy jakiś polski film. Wczoraj Zenek był na tapecie, całkiem całkiem miło się ogląda warto zobaczyćJa chciałam iśc do kina, ale nie zdążyłam, więc ucieszyłam się, że jest dostępny online. Na VOD tvp sporo oglądam, bo lubię polskie kino. Zarówno to stare, jak i współczesne
![]()
- uklor
Jeśli szukacie filmów online za darmo to zajrzyjcie na vod https://www.ogladaj.to/ u nich są one bez limitów i rejestracji dla każdego. Jestem mega zadowolony, ponieważ mogę oglądać co chce i kiedy chce.
- kolorowa
A może tak filmy dokumentalne, które są naprawdę wartościowe, a jednocześnie przy tradycyjnym kinie, wręcz spychane na margines. Od 7 września jest ku temu wspaniała okazja poprzez festiwal Millennium Docs Against Gravity w kinie CSK w Lublinie. 17 edycja tego wydarzenia zapowiada się wyjątkowo co widać po tytułach jakie będzie można obejrzeć. Ja już 3 bilety mam, w tym na "Z wnętrza".
Post autor: szczęśliwanatka »
Hej. Wiele osób pyta o polskie filmy. Z chęcią odpowiadam na pytanie, najlepszym filmem jaki w życiu widziałam jest
Na Noże oraz Pętla- polski film online.
Na Noże oraz Pętla- polski film online.
Post autor: kraśko »
sporo jest fajnych polskich filmow, ja lubie ogladac i ogladam ich naprawde sporo, w pierwszej trojce zeszlego roku zdecydowanie pojawia sie u mnie film ,,Zieja'' , produkcja na swiatowym poziomie, prawdziwa historia, fajnie pokazana
Post autor: Halinar544er »
Osobiście mogę polecić książki Weroniki Ploty. Tworzy ona serię o miłości, tajemnicy i obsesji. Weronika Plota napisała takie tytuły jak: ,,Hidden Hearts", czy ,,White Agony". Możesz znaleźć je na tej stronie -> https://matfel.pl/tra-pol-2961253-Weronika-Plota.html
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci