polecane restauracje w Zakopanem

Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
Awatar użytkownika
menilia

polecane restauracje w Zakopanem

Post autor: menilia »

Witajcie :) Często bywacie w Zakopanem ? A może znajdzie się na forum ktoś, kto tu mieszka? Szukam dobrych knajpek, restauracji. Niedługo wybieram się z dziećmi na prawie 2 tyg i chce się upewnić gdzie warto się wybrać :)
Awatar użytkownika
martina

Re: polecane restauracje w Zakopanem

Post autor: martina »

wiesz co sporo takich miejsc jest w Zakopcu. Ja to jadam przede wszystkim na Krupówkach. Chyba, ze lubisz pizze to na pewno wybierz się na Gubałówkę ( nie jadłam nigdzie tak dobrej jak tam ).
Awatar użytkownika
septa

Post autor: septa »

martina piszesz o restauracji Tarasy Gubałówka prawda? Byłam tam w lutym ( po raz pierwszy ) ale już wiem , że będę tam zaglądać podczas każdego wypadu do Zakopanego. Bardzo smaczne jedzenie. Ja akurat za pizzą nie przepadam ( mój mąż próbował i mu smakowało), ale tak dobrej kwaśnicy dawno nie jadłam. Także menilia - warto :)
Awatar użytkownika
menilia

dzięki bardzo dziewczyny za informacje :) namiar już zapisany, odwiedzimy to miejsce na pewno :)
Awatar użytkownika
septa

menilia to koniecznie daj znać jak już wrócicie i napisz jak się udała wizyta w Tarasach :) Udanego wypoczynku i smacznego :)
Awatar użytkownika
menilia

dzięki raz jeszcze za namiar na restaurację Tarasy Gubałówka. Odwiedziliśmy to miejsce kilka razy podczas naszego pobytu. Smacznie, niedrogo i w pięknych okolicznościach przyrody :)
Awatar użytkownika
septa

fajnie, ze tam zajrzałaś i podzielasz moja opinię :) to taka moja miejscówka w Zakopanem :)
ODPOWIEDZ