paleta kurier

Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
Awatar użytkownika
pomelo

paleta kurier

Post autor: pomelo »

Witam serdecznie. Chciałabym przesłać spory gabaryt kurierem, ale nie wiem jakiego kuriera wybrać... Czy możecie mi kogoś polecić? Oczywiście żeby to była sprawdzona firma, bo nie chciałabym żeby towar się uszkodził. Dobrze też by było jakby kurier szybko dowoził przesyłki na miejsce
Awatar użytkownika
mahala

Re: paleta kurier

Post autor: mahala »

pomelo pisze: ↑20 maja 2021, 14:49 Witam serdecznie. Chciałabym przesłać spory gabaryt kurierem, ale nie wiem jakiego kuriera wybrać... Czy możecie mi kogoś polecić? Oczywiście żeby to była sprawdzona firma, bo nie chciałabym żeby towar się uszkodził. Dobrze też by było jakby kurier szybko dowoził przesyłki na miejsce
Wiadomo, że najlepiej by to była sprawdzona firma. A przeglądałaś porównywarkę na stronie brokera kurierskiego? Jeśli nie to polecam. Znajdziesz u tego pośrednika kurierskiego palety międzynarodowe , krajowe itp.
Awatar użytkownika
trista

Re: paleta kurier

Post autor: trista »

pomelo pisze: ↑20 maja 2021, 14:49 Witam serdecznie. Chciałabym przesłać spory gabaryt kurierem, ale nie wiem jakiego kuriera wybrać... Czy możecie mi kogoś polecić? Oczywiście żeby to była sprawdzona firma, bo nie chciałabym żeby towar się uszkodził. Dobrze też by było jakby kurier szybko dowoził przesyłki na miejsce
Najłatwiej będzie dowiedzieć się jak wysłać kurierem korzystając z poradników, które możesz naleźć w internecie, np. na stronach brokerów kurierskich. Tam także masz opcję porównania cen usług kurierów
ODPOWIEDZ