nietypowe herbaty?

Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
Awatar użytkownika
Romualda_65

nietypowe herbaty?

Post autor: Romualda_65 »

Hejka! Lubicie nietypowe herbaty? Przez nietypowe rozumiem takie, które nie są u nas aż tak popularne. Naszło mnie na takie przemyślenia, bo trafiłam ostatnio na sklep matcha i zdałam sobie sprawę, że nigdy nie próbowałam tej japońskiej herbaty. Możecie pokrótce opisać jej smak? Jakie inne herbaty z odległych części świata polecacie spróbować? Czekam na odzew! :P
kędziak

Re: nietypowe herbaty?

Post autor: kędziak »

Cześć! Dzięki za ciekawy post oraz interesujące przemyślenia na temat herbaty, która jest takim moim można powiedzieć małym hobby. Ja znowu z innej beczki. Otóż, szukałem czegoś takiego jak profesjonalny serwis ekspresów Kraków: https://marven.pl/serwis-ekspresow-do-kawy i w końcu znalazłem świetne miejsce na krakowskiej mapie, gdzie obsługują mnie profesjonaliści :). Firma Marven.pl, bo to o niej wspominam i jej dedykuję niniejszy post, to prawdziwi fachowcy jak chodzi o sprawy związane z kawą, herbatą, czy ekspresami do kawy. I ich mogę spokojnie polecić. Niejednokrotnie widziałem już inne opinie, ale chyba nic nie umywa się właśnie do tego rodzaju serwisu ekspresów do kawy.
ODPOWIEDZ