Muzyka - jaki gatunek?
Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
- Laurencja_82
Muzyka - jaki gatunek?
Post autor: Laurencja_82 »
Cześć! Pogadajmy trochę o naszych ulubionych gatunkach muzycznych. Jestem ciekawa, czego słuchacie? Jaka muzyka pozwala wam się odprężyć? 

- Keira_79
Re: Muzyka - jaki gatunek?
Na mnie odprężająco działa disco polo. Przypomina mi beztroskie zabawy
Jeśli też lubicie ten gatunek, to zachęcam do odwiedzenia strony disco-polo.info. To kopalnia najświeższych wiadomości z życia gwiazd disco, teledysków, klipów itp.

- nigorett
Każdy lubi swój rodzaj muzyki w moim przypadku nie jest to jeden, tylko kilka. Niebawem mam też zamiar stworzyć własne studio nagrań akurat ustroje akustyczne dostałem od przyjaciela i kilka innych rzeczy pozostało dokupić tylko drobiazgi i mam nadzieje, ze jeszcze uda się na tym zarobić.
- edmik
Ja co jakiś czas lubię wracać do muzyki z dawnych czasów. Ostatnio słuchałem piosenki Anny Jantar. Nawet przeczytałem sobie jej biografię na https://zyciorysy.info/anna-jantar/ i dowiedziałem się naprawdę sporo.
Post autor: błysk »
Każdy może słuchać czegoś innego, a ja nawet poszłam o krok dalej i co nieco sama tworzę. Może nie jest to wybitne, pokroju gwiazd polskiej estrady, ale wiem, że wiele osób z przyjemnością słucha mojego głosu. I tutaj mogę powiedzieć, że mam własne studio nagrań w domu. Tu https://goodatservice.com/adaptacja-aku ... dia-nagran macie wskazówki, jak je wyposażyć.
Post autor: Orłos22 »
Właśnie kiedy ja organizowałam swoje wesele to długo zastanawiałam się nad tym jaki gatunek muzyki wybrać i w końcu zdecydowałam się na dj na wesele kraków ponieważ dzięki niemu każdy moze sobie zamówić piosenkę jaką chce i świetnie sie przy niej bawić. Polecam
Post autor: kaźu »
Moim zdaniem żadnego znacznie nie ma to, jakiej muzyki się słucha. To bardzo indywidualna sprawa. Ważny tutaj jest głównie sprzęt na jakim tej muzyki się słucha. Wybierając słuchawki czy głośniki należy zwrócić uwagę na ich jakości. Zdecydować się na, które dają czysty i głęboki dźwięk. Ja takie znalazłem w asortymencie ze strony http://bangolufsen.pl/ .
Post autor: Kaśka »
W sumie to nie mam jednego ulubionego gatunku muzycznego. Słucham po prostu tego, na co w danej chwili mam ochotę. A chcąc się przenieść na wyższy muzyczny poziom, warto się zainteresować płytami winylowymi, które można znaleźć tutaj. Takie płyty przeniosą Was w dawną epokę i będziecie mogli odczuć jej klimat.
Post autor: jaś »
w przypadku gatunków muzycznych troche jestem rozdarty. Z jednej strony lubie dobry jazz do pracy, do uprawiania sportów sprawdza się u mnie dubstep albo techno. Na imprezy techno też lubie chodzić ale sercem jestem jednak w art rock. Ciężka sprawa ale może to fajnie, że ma się takie różnorodne gusta.
Post autor: grześ »
polska muzyka płyty winylowe - to ostatnio moje wielkie hobby.
Cieszę się, że niektóre z obowiązujących aktualnie ograniczeń w związku z pędem trochę się luzują bo dzięki temu coraz częściej mogą być organizowane przeróżne targi staroci, na których ja mogę wyszukiwać ciekawe płyty winylowe. Wcześniej musiałem kupować je przez internet, Co oczywiście też nie było trudne No ale w związku z tym, że mało mamy teraz atrakcje poza domem fajnie udać się przynajmniej na taki targ
Cieszę się, że niektóre z obowiązujących aktualnie ograniczeń w związku z pędem trochę się luzują bo dzięki temu coraz częściej mogą być organizowane przeróżne targi staroci, na których ja mogę wyszukiwać ciekawe płyty winylowe. Wcześniej musiałem kupować je przez internet, Co oczywiście też nie było trudne No ale w związku z tym, że mało mamy teraz atrakcje poza domem fajnie udać się przynajmniej na taki targ
Post autor: FabrycznaŚliwka »
Zdecydowanie pop, soul jazz. Teraz u mnie głównie wodecki jazz 70 dialogi - https://winylownia.pl/pl/products/va-wo ... 04039.html , jakoś tak mnie ostatnio na niego wzięło. Artysta to niebanalny, szkoda, że już nic nowego nie stworzy. Myślę,że nie tylko ja, ale wielu jego fanów ma takie samo zdanie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci