Jakie usługi z branży ślubnej wybrać?

Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
Awatar użytkownika
Wampirra

Jakie usługi z branży ślubnej wybrać?

Post autor: Wampirra »

Serdecznie zapraszam na stronę katalogu usług z branży weselnej Cozweselem.pl. Znajdziesz w nim wszystkie najważniejsze usługi z branży ślubnej takie jak drink bary, dekoracje, florystykę i lokale na wesele.
Awatar użytkownika
Bebina

Re: Jakie usługi z branży ślubnej wybrać?

Post autor: Bebina »

Czesto usługi ci polecą tam gdzie zamawiasz sale weselną.
Awatar użytkownika
Amroza

Post autor: Amroza »

Dokładnie moja siostra tak miała. W Glamour we Wrocławiu gdzie organizowała przyjęcie weselne polecono jej zarówno fotografa jak i zespół . Sam lokal tez bardzo fajny, położony blisko Urzędu Stanu Cywilnego, więc można przejść piechotą.Bardzo elagancko wszystko przygotowane, sala pięknie przyozdobiona. Bardzo dobre miejsce na taką imprezę.
Awatar użytkownika
orichea

Post autor: orichea »

No na pewno będzie Wam potrzebna sesja ślubna , co do tego nie mam wątpliwości. Czy macie już kogoś wybranego? Bo to wcale tak ot tak nie jest, czasem trzeba się natrudzić, żeby kogoś wartościowego znaleźć. Ja wiem na przykład, że Marcin Orzołek robi naprawdę dobre zdjęcia, może do niego napiszecie? Odległością się nie martwcie, jeździ wszędzie.
grześ

Post autor: grześ »

Dokładnie, po ślubie na pewno piękną pamiątka będzie sesja ślubna. Np tutaj: https://www.michalufniak.pl/sesja-slubna/ Mozna sie wybrać nad morze albo w góry, nieskończone możliwości :-)
ODPOWIEDZ