Gdzie zjeść w stolicy?
Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
- Świętomira
Gdzie zjeść w stolicy?
Post autor: Świętomira »
Cześć
Planuję w któryś weekend w sierpniu zorganizować z chłopakiem wypad do Warszawy. Na pewno będziemy chcieli coś zjeść, więc liczę, że polecicie nam restauracje z dobrym i niedrogim jedzeniem.

- Jaroslawa1991
Re: Gdzie zjeść w stolicy?
Post autor: Jaroslawa1991 »
Na pewno zasmakuje wam jedzenie w restro.pl. Kto nie lubi pizzy czy spaghetti? Mają też przystępne ceny, a porcje są dość duże. Zjecie u nich solidny obiad i lunch. Ja często tam chodzę, z uwagi na ich bogate menu dla wegetarian 

- orichea
Oczywiście, że u nas, w Little Barrel! jesteśmy nową restauracją na mapie kulinarnej Warszawy, ale to właśnie dzięki tej świeżości i niecodzienności jesteśmy w stanie zaprosić Was na cudowne dania i do poczucia wyjątkowego klimatu. Wszystkimi zajmujemy się jak w rodzinie - z dobrocią i atencją
. Zapraszamy!

- orichea
Oczywiście, że u nas, w Little Barrel! jesteśmy nową restauracją na mapie kulinarnej Warszawy, ale to właśnie dzięki tej świeżości i niecodzienności jesteśmy w stanie zaprosić Was na cudowne dania i do poczucia wyjątkowego klimatu. Wszystkimi zajmujemy się jak w rodzinie - z dobrocią i atencją
. Zapraszamy!

- inulka
Niestety nie jadłam nigdy w Warszawskich restauracjach ale jeśli będziesz kiedykolwiek w Lublinie to polecam restaurację Tatami Sushi. Mają tam najlepsze sushi w lublinie. Cenowo jest bardzo przystępnie, restauracja jest ładnie urządzona a jedzenie jest wyśmienite.
- elwi
W Warszawie jest mnóstwo fajnych restauracji. Ale to nie znaczy, ze w innych miastach ich brakuje
np w Zakopanem polecam zajrzeć do Tarasów Gubałówka
super lokalizacja, piękne widoki na panoramę Tatr
Pyszne dania, także te związane z kuchnią regionalną. Przystępne ceny, sympatyczna obsługa.

- dorszek
Ja najbardziej lubię jeść u siebie w domu, dlatego często korzystam z oferty restauracji z dostawą. Moją ulubioną restauracją jest https://www.sushitoday.pl/, która dostarcza pyszne sushi.
Post autor: Gość »
W Warszawie nie brakuje knajp z dobrym jedzeniem, dzisiaj przy niedzieli przez roomservice zawiałam sushi z art sushi. Mega rolki w dobrej cenie. 

Post autor: Łucja »
Zależy jakiej kuchni szukasz w Warszawie. Jeśli lubisz sushi, to polecam zajrzeć do tej restauracji http://sushikoi.pl/. Niestety teraz nie ma opcji jeść w środku, ale przyjmują zamówienia online. Jednak jeśli już się skończą obostrzenia, to polecam koniecznie zjeść w restauracji, która ma świetny klimat.
Post autor: Gość »
Teraz to nigdzie nie można wychodzić, także trzeba sobie radzić inaczej. Dobrze, że można zamawiać jedzenie na wynos z https://roomservice.pl/ w swojej rozpisce mają sporo restauracja, więc w zależności na co mam ochotę danego dnia to zamawiam. Wczoraj jadałam sushi. 

Post autor: mózak »
Na ulicy Wroniej mieści się restauracja https://www.antresola.eu/menu w której zajadam się już dobrych pare lat. Przede wszystkim porwało mnie menu i smak tamtejszych potraw. Jestem absolutnym fanem szerokiego menu, które potrafi poprawić humor. Za każdym razem, gdy się tam pojawiam to wybieram coś nowego!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci