Gdzie kupić kask crossowy?
Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
- Anetka09
Re: Gdzie kupić kask crossowy?
Z pewnością kask motocyklowy jest niezbędnym elementem ubioru motocyklisty i bez niego nie ma co w ogóle wsiadać na motor. Kask musi być przede wszystkim solidnie wykonany i mieć odpowiednią wytrzymałość, żeby zapewniać całkowite bezpieczeństwo w czasie jazdy. Tego typu kaski możecie kupić tutaj - https://moto-tour.com.pl/pol_m_Dla-moto ... 14087.html. Wybór jest spory, więc bez trudu znajdziecie taki, który będzie nie tylko bezpieczny, ale i ciekawy z wyglądu.
- hdc
Ja swojemu Grzesiowi chcę w tym roku zafundować porządny kask, znalazłam coś takiegon.html będzie też dla mnie bo czasami z nim jeżd zę:P A co taki podwójny prezent to niezła oszczędność kasy.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2019, 13:56 przez hdc, łącznie zmieniany 1 raz.
- betinka
Jeśli poszukujesz kasku do roweru to polecam tą stronę https://portal.bikeworld.pl/artykul/por ... cka_wybrac Bardzo obszerny artykuł o tym jaki kask wybrać i od razu daje możliwość zakupu tego co oferują i polecają. Najlepiej zapoznać się samemu i wtedy będzie łatwiej dobrać to co jest potrzebne.
- energy
Ja kupuję części i odzież na stronie https://fox.sklep.pl/kategoria-produktu ... oss/kaski/ mają tam bardzo duży wybór. Wszystko w super jakości, wraz ze znajomymi często robimy tam zakupy.
- ConradA
Jak czytam opinie to wydaje mi się to być dobrą ofertą. Kaski też wyglądają na bardzo solidne i tanie przy okazji. Myślę, że może to być korzystne rozwiązanie. Ciekawe co macie Wy do powiedzenia na ten temat.
Jest jedna rzecz gorsza od absolutnej drętwoty: czuć wszystko.
- melka92
Oj, powiem szczerze, że ciężko mi doradzić sklep, w którym mają takie kaski, bo głównie interesuje się ofertami kasków motocyklowych, które zazwyczaj kupuję tutaj sklep.prospeed.pl, ale może też coś crossowego będą mieli? Zerknij, a jak nie to szukaj w sklepach stacjonarnych w swojej okolicy lub w sklepach online. Na pewno uda Ci się coś znaleźć.
- Mariola_19r
Post autor: Mariola_19r »
A macie naszywki na kurtki? Gdzie je zamawiacie? Jestem wielką fanką motoru, ale lubię mieć spersonalizowane ubrania
Jakoś tak wtedy to wszystko wygląda oryginalniej, bardziej indywiualnie.

- betinka
Jest wiele Ciekawych sklepów internetowych motocyklowych w których warto robić zakupy. Teraz na stronie jaką jest https://motoklan.pl/buty-motocyklowe/85 ... rozmiar-38 Chcę zamówić sobie nowe buty skórzane na motocykl, moje stare się już wysłużyły i swoje odbębniły. Mam nadzieję że trafie z rozmiarem.
Post autor: wieśniak »
Cześć. Jeżeli tak jak ja kochacie motocykle i pęka wam serce, jak coś się w nim zepsuje, to mam dla was super miejsce, w którym możecie liczyć na bardzo dobrą jakość części zamiennych. Kliknij na stronę maxibike.pl a sam się przekonasz, że warto się udać do nich na zakupy.
Post autor: majaa »
Widzę, że interesujecie się jednośladowcami.... A czy wiecie może tak przypadkiem - gdzie warto kupić części do silnika wsk 125 ? Nie wiem czy dobrze słyszałam, ale ponoć firma Rooader w tym zakresie się specjalizuje i oferuje dobre produkty? Czy to prawda?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci