dobre studio tatuażu w Warszawie

Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
Awatar użytkownika
elwi

dobre studio tatuażu w Warszawie

Post autor: elwi »

Witajcie :) jakie studia tattoo w Warszawie możecie polecić ? Zalezy mi na osobie, która ma doświadczenie w robieniu kolorowych tatuazy :)
Awatar użytkownika
menilia

Re: dobre studio tatuażu w Warszawie

Post autor: menilia »

jak stolica to tylko jah love tattoo ( znajdziesz ich na ulicy Wilczej). Z tego co wiem to kilka osob robi kolorowe dziarki ale moją mistrzynią jest Kinga :) Perfekcjonistka w każdym calu, poza tym ma głowe pełną pomysłów wiec jak nie masz pomysłu na konkretny motyw to na pewno coś wyczaruje ( ja mam właśnie taki jej autorski wzór).
Awatar użytkownika
septa

Post autor: septa »

o tak ja tez polecam jah love :) super ludzie, rewelacyjne tatuaże. Jak masz już konkretny motyw to potrafią go odwzorować w 100% a jak nie masz pomysłu to zawsze coś doradzą :) ja to czuje się tam jak u siebie, mega swobodnie :)
Awatar użytkownika
elwi

Post autor: elwi »

dzięki dziewczyny za odpowiedzi :) już sobie zanotowałam nazwe, żeby mi nie umkneła i bede ich szukać w sieci i na fb. Mam nadzieje, ze na pierwsza wizyte nie kaza mi bardzo długo czekać ;p
Awatar użytkownika
kilotl

Post autor: kilotl »

Dobrze, że takie wątki się tutaj pojawiają. Na pewno ktoś z tego skorzysta.
Cierpienie jest częścią dorastania. Dzięki niemu się uczymy.
Awatar użytkownika
wakobka

Post autor: wakobka »

Jak tylko chce się mieć tatuaż to trzeba mieć na niego pomysł, ale znaleźć także odpowiednie studio, gdzie uda się taki profesjonalnie zrobić. Wiem, że w tym miejscu https://www.skytattoo.net/ można szybko i solidnie zrobić tatuaż. Każdy może go mieć i to na całe życie, więc lepiej przemyśleć, jaki to ma być wzór czy rysunek. Macie jakieś?
Awatar użytkownika
grann

Post autor: grann »

Jak w Warszawie, to może studio tatuażu JUNIORINK https://juniorink.pl/pl? Sama robiłam u nich tatuaż i mogę ich śmiało polecić. Całość jest bardzo higieniczna, tatuaż się nie rozlał, mimo, że był dosyć trudny do zrobienia i wymagał ogromnej precyzji, tym bardziej warto wybrać własnie ich, pracują tam dobrzy artyści.
Awatar użytkownika
edmik

Post autor: edmik »

Warto sprawdzić https://pl.inksearch.co/, gdzie dokonać można rezerwacji w dowolnym studio tatuażu na terenie Polski
luna99

Post autor: luna99 »

Najlepiej to pytać znajomych... Ja tak robiłam i w ten sposób znalazłam skytattoo - firmę, która wykonuje naprawdę przepiękne tatuaże z pełną starannością i dbałością o każdy szczegół. Właśnie u nich możecie zrealizować każdy projekt.
ODPOWIEDZ