Bawełna na obrusy

Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
Awatar użytkownika
beatryksa

Bawełna na obrusy

Post autor: beatryksa »

Cześć. Moim ogromnym hobby jest szycie różnego rodzaju wzorzystych obrusów. Niedawno wykorzystałam już cały swój zapas bawełny, więc przydałoby się zrobić zakupy :) Podpowiedzcie mi, w jakim sklepie internetowym kupię dobrej jakości białą bawełnę?
Awatar użytkownika
Bolesława1988

Re: Bawełna na obrusy

Post autor: Bolesława1988 »

Białą bawełnę znajdziesz w ofercie sklepu fratex.com.pl, który zresztą szczerze polecam. Oferują najlepszą jakość w stosunku do ceny. Mają też ciekawy wybór tkanin barwionych, gdybyś była zainteresowana. Miła obsługa i szybka realizacja zamówień :)
Awatar użytkownika
inulka

Post autor: inulka »

Hmmm... a może wybierz bawełnę premium? Widziałam, że jest dostępna w tym sklepie internetowym https://www.mamytkaniny.pl/kategoria/bawelna-premium/ Myślę, że warto zapoznać się z ofertą, bo widziałam, że mają ogromny wybor materiałów. w atrakcyjnych cenach Poza tym można liczyć na błyskawiczną realizację zamówienia. Ja ostatnio przymierzam się do uszycia firanek i zasłon do domu. Dawno nie szyłam i jestem ciekawa jak mi to wyjdzie :)
Awatar użytkownika
soma

Post autor: soma »

Najlepsze, włoskie tkaniny bawelniane kupuje przez internet. Później moja krawcowa tworzy z nich obrusy. Są piękne, naprawdę polecam taką metodę, ponieważ samodzielnie możemy wybierać projekty obrusów i ich rozmiary.
ODPOWIEDZ