Album ślubny jako pomysł na rocznicę

Samo życie, czyli dom, praca, rodzina, związki. Pomysły, rady, rozmowy.
Awatar użytkownika
maria

Album ślubny jako pomysł na rocznicę

Post autor: maria »

Cześć. Moi rodzice świętują niedługo 25 rocznicę ślubu. Z tego powodu wpadłam na pomysł odświeżenia ich zdjęć z wesela i umieszczenie ich w albumie ślubnym, który zamówiłam na Albumyfoto.pl. Osobiście jestem fanką takich rozwiązań. Rodzice chętnie wracają do tamtych chwil. Mam nadzieję, że się ucieszą i łezka w oku się zakręci ;) Na wieczór zaplanowałam kolację w restauracji. A Wy jakie macie doświadczenia z prezentami na rocznicę? Jeżeli macie jakiś pomysł to śmiało piszcie ! :)
Awatar użytkownika
mak

Re: Album ślubny jako pomysł na rocznicę

Post autor: mak »

Super pomysł, my zrobiliśmy coś w podobnie, ale z całym rodzeństwem postanowiliśmy zebrać stare zdjęcia rodziców i własnoręcznie wykonać taki album z opisami i dopiskami, historyjkami, wyszła niemała skarbnica wspomnień :). Karty do albumu i rożne dekoracyjne taśmy kupiliśmy ze sklepu internetowego Dekoracyjna Taśma https://dekoracyjnatasma.pl/categories.php. Tam w dobrej cenie dostaliśmy potrzebne nam materiały. Całość wyszła cudna, polecam.
Awatar użytkownika
Sara

Re: Album ślubny jako pomysł na rocznicę

Post autor: Sara »

A czy macie jakiś swój ulubiony sposób świętowania takiej rocznicy ślubu ze swoją drugą połówką? Czy wolicie ten czas spędzać we dwoje, czy na przykład w gronie rodziny? Ja w tym roku mam taki pomysł na rocznicę ślubu, żeby zabrać męża na romantyczny wyjazd do domku w górach. Co o tym sądzicie? Czy Waszym zdaniem mąż ucieszy się z takiej niespodzianki?
ODPOWIEDZ