Ginekolog z Wrocławia

Polecani specjaliści, szpitale, ośrodki, poradnie.
Awatar użytkownika
Timon

Ginekolog z Wrocławia

Post autor: Timon »

Oczywistym jest to, że dobry ginekolog to podstawa. Ważne, żeby na takiego trafić. Niedawno dowiedziałam się o tym centrum medycznym https://femimea.pl i jestem bardzo pozytywnie nii zaskoczona.
Awatar użytkownika
ivona

Re: Ginekolog z Wrocławia

Post autor: ivona »

akurat ja jestem z okolic Warszawy więc tu musiałam szukać pomocy, choruję na endometriozę więc zależało mi na specjalistach od tej choroby, mój ginekolog polecił mi diagnostykę w szpitalu medicover, faktycznie tam jest doskonała opieka i światowej klasy specjaliści
Awatar użytkownika
trista

Post autor: trista »

Dobry ginekolog to podstawa. Ja swego czasu też szukałam, jak postanowiłam antykoncepcję stosować i na szczęście trafiłam na dobrego, bo już za pierwszym razem tabletki dobrze dopasował (belara) . Cieszę się , bo mam zabezpieczenie przed ciążą , jednocześnie lepiej przechodzę krwawienia są mniej obfite i mniej bolesne
Awatar użytkownika
yusta

Post autor: yusta »

Ja na swojego ginekologa nie mogę narzekać. Ostatnio miałam taką sytuację że wyszła mi trochę gorsza cytologia, lekarz powiedział że przyczyna może być hpv więc zalecił stosowanie żelu papilocare przez kilka miesięcy i ponowne badania, do tego czasu zmiany powinny się cofnąć
zośka

Post autor: zośka »

Zawsze dobrze mieć ginekologa z polecania, wtedy wiemy od koleżanek ze jest dobry, możemy wtedy sie nie martwi o nic, dobirrze nam odpowiednia antykoncepcje jak bedziemy potrzebowały, przepisze leki, zrobi odpowiednie badania, ja często miałam problem z ginekologiem ale tez czesto zmienialam
Żabkisia

Post autor: Żabkisia »

Tak to prawda wybór antykoncepcji moze nam czasem bardzo uprzykrzyć życie, jesli jest zle dobrana. Zawsze warto ze swoim lekarzem szczerze porozmawiać https://antykoncepcjanamiare.pl/jak-roz ... koncepcji/ powiedzieć o wszystkich chorobach i dolegliwościach. On wtedy będzie wiedział ,jaka antykoncepcja bedzie dla nas odpowiednia
magaę

Post autor: magaę »

Dzień dobry, jestem studentką psychologii i prowadzę badania na temat istnienia instynktu macierzyńskiego. Zachęcam do udziału wszystkie kobiety a szczególnie te, które posiadają aktualne wyniki estradiolu i testosteronu 😉 Dziękuję za pomoc!
https://docs.google.com/forms/d/1wjGVbt ... ested=true
Karmełka

Post autor: Karmełka »

Żabkisia pisze: ↑15 mar 2021, 19:53 Tak to prawda wybór antykoncepcji moze nam czasem bardzo uprzykrzyć życie, jesli jest zle dobrana. Zawsze warto ze swoim lekarzem szczerze porozmawiać https://antykoncepcjanamiare.pl/jak-roz ... koncepcji/ powiedzieć o wszystkich chorobach i dolegliwościach. On wtedy będzie wiedział ,jaka antykoncepcja bedzie dla nas odpowiednia
A twój lekarz dobrze ci dobrał anty? Bo u mnie to róznie bywa ,po jednych pigułkach boli mnie głowa, po innych mam spadek libido...
Żabkisia

Tak ,nie od razu ale za drugim podejściem ze tak powiem przepisał mi odpowiednie pigułki, po których nie mam ani spadku libido, ani nie meczą mnie bole głowy. Ogólnie mnie antykoncepcja bardzo pomogła na pms, to było coś okropnego co miesiąc, zawsze brałam garściami pigulki. A od momentu jak zaczełam stosować any to wszystko jak reka odjął.
Karmełka

Post autor: Karmełka »

Żabkisia pisze: ↑16 mar 2021, 21:47 Tak ,nie od razu ale za drugim podejściem ze tak powiem przepisał mi odpowiednie pigułki, po których nie mam ani spadku libido, ani nie meczą mnie bole głowy. Ogólnie mnie antykoncepcja bardzo pomogła na pms, to było coś okropnego co miesiąc, zawsze brałam garściami pigulki. A od momentu jak zaczełam stosować any to wszystko jak reka odjął.
A co stosujesz? Jeśli mogę zapytać?
Żabkisia

Karmełka pisze: ↑23 mar 2021, 13:21
Żabkisia pisze: ↑16 mar 2021, 21:47 Tak ,nie od razu ale za drugim podejściem ze tak powiem przepisał mi odpowiednie pigułki, po których nie mam ani spadku libido, ani nie meczą mnie bole głowy. Ogólnie mnie antykoncepcja bardzo pomogła na pms, to było coś okropnego co miesiąc, zawsze brałam garściami pigulki. A od momentu jak zaczełam stosować any to wszystko jak reka odjął.
A co stosujesz? Jeśli mogę zapytać?
To żadna tajemnica ;) Biore belarę.
agiś9322

Post autor: agiś9322 »

Piszecie tutaj o problemach z libido, więc jeśli je macie, to uważam, że powinniście zerknąć sobie na stronę https://www.strefanamietnosci.pl/libido ... ie-wplywa/ z tego względu, że znajdziecie tutaj ciekawy artykuł, ktory w tej kwestii wiele wyjaśnia.
Ułka

Post autor: Ułka »

Jeśli szukasz specjalistycznej kliniki ginekologicznej to z Wrocławia jest nie tak daleko do Czech, przy granicy z Czechami, raptem 5 km jest w miejscowości Stonava nowoczesna klinika ginekologiczna Stonava, gdzie jest bardzo dobrze wykwalifikowany personel, do tego przesympatyczna obsługa, najnowszy sprzęt, bardzo dobrze wystawiają diagnozy.
Awatar użytkownika
debra

Post autor: debra »

Do prowadzenia ciąży najlepiej wybrać ginekologa z polecenia. We Wrocławiu na pewno takiego specjalistę można znaleźć. A jeśli będziecie chcieli wykonać badania prenatalne to zobaczcie na stronę https://www.testdna.pl/badania-prenatal ... o/wroclaw/ . Moim zdaniem z bezpiecznych testów najlepiej wybrać właśnie test NIFTY. Wrocław ma 3 autoryzowane punkty pobrań, można także umówić się na wizytę domową.
rabka

Post autor: rabka »

Usługi medyczne, takie jak ginekologia, endokrynologia i onkologia na wysokim poziomie są do znalezienia tutaj Gabinety Łucka . Oferują także pełną diagnostykę laboratoryjną oraz leczenie niepłodności i poradnictwo dietetyczne. Kobiety w ciąży mogą liczyć na diagnostykę USG, opiekę położniczą oraz poradnię laktacyjną.
ODPOWIEDZ