Dobry okulista w Katowicach?
Polecani specjaliści, szpitale, ośrodki, poradnie.
- Patrycjas
Re: Dobry okulista w Katowicach?
Ja musiałam z rocznym dzieckiem iść do okulisty z powodu uciekającego oka i dlatego że bardzo często córeczka mrużyła oczy i tarła je rączkami. Mimo że u takich małych dzieci czas gra bardzo ważną rolę to i tak musiałam swoje odczekać na NFZ zanim dostałam się do p. doktor, która załatwiła nas byle jak...
Dziecku nie mijało więc zaczęłam szukać prywatnie. Tak trafiłam do Holsa Med do poradni okulistycznej i po kilku miesiącach leczenia jest już w porządku.
Jak chcesz trafić szybko i dobrze to wybierz się własnie do nich https://holsamed.pl/poradnia-okulistyczna/
Dziecku nie mijało więc zaczęłam szukać prywatnie. Tak trafiłam do Holsa Med do poradni okulistycznej i po kilku miesiącach leczenia jest już w porządku.
Jak chcesz trafić szybko i dobrze to wybierz się własnie do nich https://holsamed.pl/poradnia-okulistyczna/
Post autor: kęsek876 »
Witam, co sądzicie na temat badania wzroku? Zalezy mi na tym,aby znalezc odpowiedniego okuliste w Gdańsku. Co sądzicie o tym https://blikpol.pl/ Czy uwazacie,ze to dobry pomysl?
Post autor: Kaśka »
Jeśli chodzi o okulistę w Katowicach to nie pomogę ale osobiście radzę się wybrać do Krakowa do kliniki Vidium Medica. Nie tylko mają najlepszy sprzęt ale także świetną kadrę która należycie zajmie się problemem i pomoże w leczeniu. Mają szeroką ofertę i potrafią wyleczyć i skorygować niemal każdą wadę niezależnie czy to jaskra czy też niewielkie wady wzroku.
Post autor: DareckaŻ »
Ja polecam Optegrę w Katowicach. Miałam u nich przeprowadzony zabieg laserowej korekcji wzroku i jestem z niego na maksa zadowolona
Sam zabieg przeprowadzała doktor Janiszewska-Bil, którą również polecam. Klinika jest naprawdę w porządku. Ja miałam zabieg 6 miesięcy temu i wiem, że dbają o dobro i bezpieczeństwo pacjentów.

Post autor: Małyczyńska »
dokładnie, Optegra w Katowicach najlepsza, też tak uważamDareckaŻ pisze: ↑26 kwie 2021, 15:04 Ja polecam Optegrę w Katowicach. Miałam u nich przeprowadzony zabieg laserowej korekcji wzroku i jestem z niego na maksa zadowolonaSam zabieg przeprowadzała doktor Janiszewska-Bil, którą również polecam. Klinika jest naprawdę w porządku. Ja miałam zabieg 6 miesięcy temu i wiem, że dbają o dobro i bezpieczeństwo pacjentów.

Post autor: Duśka »
A ja sie tutaj wybieram, jestem po badaniach kwlaifikacyjnych u wpsomnainej pani doktor. jestem pod wrażeniem kompetencji. Zabieg mam za dwa tygodnie. Ile Wam sie stabilizował wzrok ?Małyczyńska pisze: ↑29 kwie 2021, 14:54dokładnie, Optegra w Katowicach najlepsza, też tak uważamDareckaŻ pisze: ↑26 kwie 2021, 15:04 Ja polecam Optegrę w Katowicach. Miałam u nich przeprowadzony zabieg laserowej korekcji wzroku i jestem z niego na maksa zadowolonaSam zabieg przeprowadzała doktor Janiszewska-Bil, którą również polecam. Klinika jest naprawdę w porządku. Ja miałam zabieg 6 miesięcy temu i wiem, że dbają o dobro i bezpieczeństwo pacjentów.
![]()
Post autor: DianaŚ »
Ja się wypowiem, bo też jestem po korekcji w Optegrze, z tym, że w Lublinie miałam u dr Sawickiej-Wojtiuk.Duśka pisze: ↑26 cze 2021, 11:21A ja sie tutaj wybieram, jestem po badaniach kwlaifikacyjnych u wpsomnainej pani doktor. jestem pod wrażeniem kompetencji. Zabieg mam za dwa tygodnie. Ile Wam sie stabilizował wzrok ?Małyczyńska pisze: ↑29 kwie 2021, 14:54dokładnie, Optegra w Katowicach najlepsza, też tak uważamDareckaŻ pisze: ↑26 kwie 2021, 15:04 Ja polecam Optegrę w Katowicach. Miałam u nich przeprowadzony zabieg laserowej korekcji wzroku i jestem z niego na maksa zadowolonaSam zabieg przeprowadzała doktor Janiszewska-Bil, którą również polecam. Klinika jest naprawdę w porządku. Ja miałam zabieg 6 miesięcy temu i wiem, że dbają o dobro i bezpieczeństwo pacjentów.
![]()
U mnie to była kwestia tygodnia, teraz jest super. A za kolejny jadę już na urlop

Post autor: KarolinaŚledź »
A czy miał ktoś z Was problemy ze stożkiem rogówki? U mnie chyba konieczna będzie korekta stożka rogówki i bardzo boję się tego zabiegu. Czytam tutaj http://korektastozkarogowki.pl/ na ten temat ale może ktoś z Was mi coś więcej powie ze swojego doświadczenia? Byłabym naprawdę wdzięczna.
Post autor: MariuszŁ »
Zgadzam się w 100%. Dr Janiszewska-Bill to mega specjalistka, najlepsza u nas w województwie, więc śmiało. Ja z efektów korekcji jestem bardzo zadowolona.Małyczyńska pisze: ↑29 kwie 2021, 14:54dokładnie, Optegra w Katowicach najlepsza, też tak uważamDareckaŻ pisze: ↑26 kwie 2021, 15:04 Ja polecam Optegrę w Katowicach. Miałam u nich przeprowadzony zabieg laserowej korekcji wzroku i jestem z niego na maksa zadowolonaSam zabieg przeprowadzała doktor Janiszewska-Bil, którą również polecam. Klinika jest naprawdę w porządku. Ja miałam zabieg 6 miesięcy temu i wiem, że dbają o dobro i bezpieczeństwo pacjentów.
![]()
Post autor: OlkaSe »
Na Medfile masz rozpiskę lekarzy o różnych specjalizacjach w danym mieście, tutaj masz okulistów w Katowicach medfile.pl/gabinety/okulista/katowice Przez stronę można zarejestrować się na wizytę, podane masz najbliższe wolne terminy wizyt oraz są też opinie pacjentów, więc łatwo się na kogoś zdecydować.
Wróć do „Lekarze, przychodnie, szpitale”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje