Ulubione pozycje czytelnicze

Literatura, autorzy, ulubione tytuły, przemyślenia, księgarnie internetowe.
Awatar użytkownika
Julita-95

Ulubione pozycje czytelnicze

Post autor: Julita-95 »

Hej dziewczyny! Wiem, że to pytanie może i nie należy do oryginalnych, ale jakie są wasze ulubione książki? Kupujecie je czy czytacie przez internet? Ja nie potrafię zagłębić się w lekturę, kiedy nie mam w rękach papierowej wersji. Zwykle jednak buszuję w antykwariatach i powiem wam, że można tam znaleźć nawet podręczniki szkolne. Odwiedzałyście kiedyś takie sklepy?
miłosława

Re: Ulubione pozycje czytelnicze

Post autor: miłosława »

Julita-95 pisze: ↑14 lip 2021, 7:42 Hej dziewczyny! Wiem, że to pytanie może i nie należy do oryginalnych, ale jakie są wasze ulubione książki? Kupujecie je czy czytacie przez internet? Ja nie potrafię zagłębić się w lekturę, kiedy nie mam w rękach papierowej wersji. Zwykle jednak buszuję w antykwariatach i powiem wam, że można tam znaleźć nawet podręczniki szkolne. Odwiedzałyście kiedyś takie sklepy?
Ja osobiscie bardzo sobie cenie twórczość Lema, a 2021 to jego rok... setna rocznica urodzin. Instytut Adama Mickiewicza nawet zorganizowal z tego tytulu w Wiedniu festiwal.
mórakowsko

Re: Ulubione pozycje czytelnicze

Post autor: mórakowsko »

Ostatnio moje ulubione pozycje czytelnicze to te zaproponowane przez https://arkady.eu/ksiazki/ . Jakość tych lektur odgrywa tutaj istotną rolę. Za faworyta mogę uznać "100 lat mody męskiej" która mocno mnie zachwyciła i niemalże zaintrygowała. Z pewnością i Wy znajdziecie tutaj coś dla siebie, także zachęcam zainteresować się tym tematem.
ODPOWIEDZ