Studia podyplomowe z zarządzania w Wawie - gdzie ?

Praca, rozwój, finanse. Dyskusje o karierze, szkoleniach i biznesie.
Awatar użytkownika
rozkaa

Studia podyplomowe z zarządzania w Wawie - gdzie ?

Post autor: rozkaa »

Jest może na forum ktoś, kto obecnie robi podyplomówkę z zarządzania ? Jakie uczelnie polecacie ? Gdzie warto złożyć papiery ?
Awatar użytkownika
septa

Re: Studia podyplomowe z zarządzania w Wawie - gdzie ?

Post autor: septa »

wiesz co a jakie zarządzanie konkretnie Cię interesuje ? bo tych kierunków jest sporo :) ja jestem na zarządzaniu prawem medycznym na MUM-ie i polecam :) Fajny kierunek, super wykładowcy, ciekawe zajęcia.
Awatar użytkownika
menilia

Post autor: menilia »

ja też polecam Mazowiecką Uczelnię Medyczną :) Jestem co prawda dopiero na magisterce ale na pewno też prędzej czy później przyjdę tu na studia podyplomowe. Nauki nigdy dość :)
Awatar użytkownika
rozkaa

dzięki dziewczyny za info. septa to zarządzanie prawem medycznym brzmi ciekawie. na pewno zerknę co i jak. a jest jeszcze jakaś alternatywa?
Awatar użytkownika
menilia

kierunek na pewno bardzo przyszłościowy :) Jest też organizacja i zarządzanie w służbie zdrowia. Musisz poczytać co i jak i zdecydować ale uczelnię samą w sobie zdecydowanie i śmiało polecam :)
Awatar użytkownika
rozkaa

super, bardzo Wam dziękuje za wszystkie cenne informacje :) mam zamiar w przyszłym tygodniu przejechać się na ta uczelnię i zajrzeć do dziekanatu :)
Awatar użytkownika
menilia

rozzka i jak tam udało się coś załatwić w temacie MUM ? Jak znajdziesz wolną chwilę daj znać :)
Awatar użytkownika
duna

Post autor: duna »

menilia pisze: ↑10 wrz 2019, 6:37 rozzka i jak tam udało się coś załatwić w temacie MUM ? Jak znajdziesz wolną chwilę daj znać :)
Też bym chciała się dowiedzieć jak się historia skończyła :)
Awatar użytkownika
Karo

Post autor: Karo »

A nie myślałaś o tym, żeby po prostu samodoskonalić się w tym zakresie? Na zasadzie praktyki i zdobywania w ten sposób realnego doświadczenia w prowadzeniu biznesu. Jest sporo materiałów w sieci, bo zarządzanie strategiczne to popularny temat wykładów. Zerknij choćby w serwisie notatek.pl, gdzie studenci udostępniają notatki z wykładów za darmo.
Hanula

Post autor: Hanula »

Kochane, a zarzadzanie bhp ktoras z was studiowala? Chodzi mi wlasnie o podyplomowke. Szukam opinii, czy warto, czy sie zapisywac. Bede wdzieczna za wszelkie odpowiedzi :)
Becia

Post autor: Becia »

Jeśli chodzi o studia podyplomowe BHP https://www.uth.edu.pl/oferta-studiow/p ... dzanie-bhp, to zapoznaj się z ofertą UTH. To renomowana uczelnia w Warszawie, którą skończyło już wielu moich znajomych. Ja idę od października, ale akurat na kierunek związany z finansami. Powodzenia!
fifik

Post autor: fifik »

Jeśli interesuje was praca menedżera, to warto zajrzeć do oferty studiów w tym uniwersytecie: https://ksb.uek.krakow.pl/studia-podypl ... -biznesie/ . Dzięki ich uczelni można rozwinąć umiejętności związane z psychologią i socjologią. Jest to niezbędne w pracy menedżera. Dobra oferta skierowana dla osób, które są już na stanowisku menedżerskim i chcą poszerzyć horyzonty.
hakunamatata

Post autor: hakunamatata »

najlepsze podyplomowki to na uniwersytecie ekonomicznym we wroclawiu :D wysoki poziom, duzo kierunkow do wyboru, fajni wykladowcy :D ja bylam 2 razy i polecam z czystym sumieniem
ODPOWIEDZ