sprawdzona agencja pracy- opiekunki osob starszych

Praca, rozwój, finanse. Dyskusje o karierze, szkoleniach i biznesie.
Awatar użytkownika
toniczka

sprawdzona agencja pracy- opiekunki osob starszych

Post autor: toniczka »

Witajcie :) szukam sprawdzonej agencji pracy/firmy, która zatrudnia osoby na stanowisko opiekunki osób starszych i która organizuje wyjazdy do Niemiec. Pracowałam tam już kiedyś, potem miałam przerwę a teraz szukam nowej firmy. Ktoś jest w stanie pomóc?
Awatar użytkownika
menilia

Re: sprawdzona agencja pracy- opiekunki osob starszych

Post autor: menilia »

też się chętnie podepnę do pytania bo sama jestem w trakcie poszukiwań :)
Awatar użytkownika
rozkaa

Post autor: rozkaa »

ja polecam Dolce Vite :) pracuje u nich od niedawna, sama tez znalazłam na nich namiar gdzies w sieci na forum :) solidna i rzetelna firma, bardzo uczciwe warunki współpracy.
Awatar użytkownika
toniczka

o dziekuje bardzo, a możesz napisać coś więcej ? język znam wiec to nie problem.
Awatar użytkownika
rozkaa

zadzwon do nich i umow sie na spotkanie bo z tego co sie orientuje to poszukuja pracowników :) generalnie dają dobre stawki, są premie za prace w okresie swiatecznym. firma zapewnia dojazd na miejsce pracy co tez uwazam za duzy atut.
Awatar użytkownika
toniczka

super bardzo dziękuje za wszystkie informacje :) jestem już po kontakcie telefonicznym z biurem, w przyszłym tygodniu idę na rozmowę :) trzymajcie kciuki :)
Awatar użytkownika
rozkaa

no jasne trzymam mocno kciuki, ale jestem pewna, ze wszystko pojdzie po Twojej myśli :) daj nam tu koniecznie znać jak się dowiesz czegoś więcej :)
Awatar użytkownika
toniczka

dziewczyny sporo się działo i zapomniałam tu napisać :) tak czy siak współpracę udało się nawiązać i niebawem wyjeżdzam pierwszy raz :) także trzymajcie kciuki :)
Awatar użytkownika
meridaW

Post autor: meridaW »

Jeśli interesuje was praca dla opiekunek w Niemczech to mam dla was dobry namiar - PoloniaVita w Szczecinku. Tu macie ich stronę internetową http://www.poloniacare24.pl/oferta.html Macie u nich zagwarantowane stabilne zatrudnienie, stałe dochody, terminową wypłatę i stałą opiekę ze strony firmy. Także jeśli interesują was oferty pracy w Niemczech dla opiekunek to skierujcie się do tej firmy.
Awatar użytkownika
mayaka

Post autor: mayaka »

Zajrzyj na stronę agencji https://avoria.com.pl/oferty-pracy-dla-opiekunek/, gdzie jest wiele aktualnych ofert, z terminem wyjazdu nawet w ciągu tygodnia. Oczywiście im lepszy poziom znajomości niemieckiego, tym łatwiej znajdziesz pracę dla siebie. Najważniejsze, że przelewy z wynagrodzeniem przychodzą regularnie i na czas, co w dzisiejszych czasach wcale nie jest takie oczywiste. Poza tym są też atrakcyjne premie i bonusy na święta.
Awatar użytkownika
debra

Post autor: debra »

Wiecie, że nawet sama się kiedyś zastanawiałam nad takim wyjazdem? Jak czytałam o warunkach pracy na https://eopiekunka.pl/oferty-pracy/ to zdałam sobie sprawę, że to naprawdę jest duża szansa dla kobiet, nawet bez większego doświadczenia, bez znajomości. W takich dobrych agencjach bardzo pomagają, a wiadome że zarobki za granicą są bez porównania lepsze jak w naszym kraju. Praca jest często na lepszych warunkach, to jeśli w kraju nic bardzo nie trzyma nas to nad czym się zastanawiać? Można nawet wyjechać na krótki okres aby zarobić lepiej i potem wrócić.
ODPOWIEDZ