Qtera - opine
Praca, rozwój, finanse. Dyskusje o karierze, szkoleniach i biznesie.
Qtera - opine
Post autor: Aniołka »
Szukam opinii o urządzeniu Qtera. Jest to urządzanie do liftingu twarzy. Szczególnie zależy mi na wypowiedzi osób, które taki sprzęt posiadają lub na nim pracowali. Wiem, że klientki są zadowolone z zabiegów na nim, ale chciałabym wiedzieć jak to wygląda z drugiej strony, czyli od strony użytkowania 

Re: Qtera - opine
Post autor: Weruś »
Miałam przyjemność pracować na Qtera i dobrze wspominam ten czas. Jeśli potrzebujesz więcej informacji na temat tego urządzenia, to wejdź na tą stronę - https://ifapro.pl/qtera-rf/. A jeśli masz wątpliwość, to śmiało dzwoń do dystrybutora, na pewno odpowie na wszystkie Twoje pytania.
Post autor: Róża »
Kiedyś słyszałam o tym urządzeniu ale nie miałam przyjemności na nim pracować. Z tego co wiem, że jest to urządzenie, które jest bardzo wydajne, a praca na nim jest bardzo przyjemna. Przynamniej tak mi powiedziała koleżanka, która z Qtera miała do czynienia w gabinecie, którym pracowała.
Post autor: Grażynka »
Jak mogę zamówić to urządzenie? Wystarczy, że wejdę na tą stronę - https://ifapro.pl/qtera-rf/ ? Jestem bardzo zainteresowana jego zakupem. Mam co prawda teraz urządzenie do liftingu ale powoli nie nadaje się już do użytku, jest to dosyć stary model. Mam nadzieje, że Qtera godnie go zastąpi.
Post autor: Dąbrówka »
Najlepiej zrobisz jak się skontaktujesz z dystrybutorem. Nie zamawiaj w ciemno. Na pewno masz jakieś pytania, które Cię nurtują. Jak do nich zadzwonisz, to od razu dowiesz się wszystkiego czego chcesz i dogadasz szczegóły transakcji. Jeśli chodzi o samą Qtere, to moim zdaniem jest świetna 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci