Profesjonalna sesja fotograficzna

Praca, rozwój, finanse. Dyskusje o karierze, szkoleniach i biznesie.
Awatar użytkownika
Ligia64

Profesjonalna sesja fotograficzna

Post autor: Ligia64 »

Hej :) Do jakiego gdańskiego studia fotograficznego polecacie zapisać się na profesjonalną sesję? Myślałam o Justart, bo wiele osób ma o nich pozytywne opinie. Jak myślicie, warto?
Awatar użytkownika
inga-67

Re: Profesjonalna sesja fotograficzna

Post autor: inga-67 »

Jeśli chodzi o sesje indywidualne, to zdecydowanie polecam Justart. Tak naprawdę Pani fotograf jest na tyle pomysłowa, że żadne zlecenie nie sprawi jej trudności w realizacji. Robi naprawdę ładne zdjęcia, dba o szczegóły i daje z siebie wszystko. Polecam i jeszcze raz polecam!
Małgośka

Post autor: Małgośka »

Moim zdaniem warto wybrać Fotograf Ślubny Żory to on jest jednym z najlepszych fotografów na Śląsku. Zobaczcie co proponuje jakie zdjęcia wykonywał. Na stronie wszystko co ważne jest dostępne. Polecam zajrzeć i poczytać.
sometiś

Post autor: sometiś »

Jeśli o mnie chodzi, to w takiej sesji fotograf ślubny powinien umieć rozładować atmosferę. Jestem osobą, która nie lubi spiny, a jeśli sesja byłaby do niczego, na pewno bym ją odczuwała. Sama do końca nie wiem, co warto mieć i kogo zaprosić, ale mam tyle pomysłów na sesję, że na pewno powiecie, że warto.
DAruśkA

Post autor: DAruśkA »

Potrzebuje dobrego fotografa, który wykona dla mnie profesjonalna sesja biznesowa. Zależy mi na osobie, która lubi to co robi i dobrze się zna na takiej sesji. Studio eMHara posiada w swojej ofercie taką sesję https://sklep.emhara.pl/produkt/sesja-biznesowa/
karinaś

Post autor: karinaś »

Jeśli macie ochotę na sensualną sesję zdjęciową, to na pewno warto sobie zerknąć tutaj https://www.kozinski-foto.pl/akt-artyst ... -warszawa/ . Myślę, że każda kobieta powinna się zastanowić nad takim rozwiązaniem. Taka niesamowita sesja kobieca, to naprawę super sprawa. Jest to pamiątka na całe życie.
ODPOWIEDZ