Lekiery

Praca, rozwój, finanse. Dyskusje o karierze, szkoleniach i biznesie.
Awatar użytkownika
Grucha94

Lekiery

Post autor: Grucha94 »

Zastanawiam się, jakie lakiery dzisiaj są w modzie. Zależy mi na czymś, co przyciągnie uwagę i będzie robiła wrażenie na innych. Myślicie, że takie produkty dobrze się sprawdzą? Proszę o opinię.

Obrazek
Awatar użytkownika
Tatiana7

Re: Lekiery

Post autor: Tatiana7 »

Jeżeli lakiery do paznokci to tylko sally hansen lub z INGLOT i to są moje najlepsze lakiery jakich używałam
Awatar użytkownika
madame

Post autor: madame »

Grucha94 pisze: ↑26 gru 2019, 11:08 Zastanawiam się, jakie lakiery dzisiaj są w modzie. Zależy mi na czymś, co przyciągnie uwagę i będzie robiła wrażenie na innych.
Jak zależy ci na wielkim wow, to koniecznie sprawdź sobie lakier efekt cukru https://cuccio.pl/cuccio-colour-lakier- ... r-in-sugar. Paznokcie wyglądają nieziemsko! Sama lubię eksperymentować z różnymi zdobieniami. A ten efekt skradł ostatnio moje serce. Bardzo łatwo się nakłada, więc spokojnie poradzisz sobie sama w domu ;)
Awatar użytkownika
Peperoni

Post autor: Peperoni »

Ja nie używam żadnych lakierów do paznokci, a tylko te odżywkę Eveline. U mnie w pracy nie można malować, a po tej odzywce chociaż trochę wyglądają jak pomalowane. A do tego są twarde jak diament :)))
Obrazek
AureliaF

Post autor: AureliaF »

Ja używam lakierów hybrydowych firmy Xfem. Kupuję je w sklepie internetowym - https://xfem.pl/. Tak jest najwygodniej no i wszystko mam w jednym miejscu, w bardzo korzystnej cenie, a wybór kolorów jest ogromny. Poza lakierami w sklepie można kupić także ozdoby do manicure, odżywki do paznokci, akcesoria niezbędne do wykonania manicure a także do codziennej pielęgnacji. Co do samych lakierów, to są bardzo trwałe, na paznokciach super wyglądają, bardzo dobrze kryją.
ODPOWIEDZ