Jak nauczyć się dobrze grać w szachy?

Praca, rozwój, finanse. Dyskusje o karierze, szkoleniach i biznesie.
Kisilę

Jak nauczyć się dobrze grać w szachy?

Post autor: Kisilę »

Chcę się nauczyć grać w tę grę. Nie jestem dobry w robieniu tego samodzielnie. Myślę, że potrzebuję pomocy z zewnątrz. Ale żaden z moich znajomych nie jest zainteresowany taką grą. Może wśród was są tacy, którzy lubią grać w taką grę? Przydałyby mi się rady doświadczonych graczy.
Biśiste

Re: Jak nauczyć się dobrze grać w szachy?

Post autor: Biśiste »

Osobiście moja opinia na Twoje pytanie będzie następująca. Wierzę, że doświadczenie decyduje o każdym rzemiośle. Im więcej będziesz mieć tego doświadczenia, tym łatwiej będzie ci podjąć dalsze kroki. Dlatego albo musisz grać w grę po grze przez długi czas i wytrwale. Możesz też po prostu zatrudnić nauczyciela szachów i przyspieszyć ten proces.
CagVigą

Re: Jak nauczyć się dobrze grać w szachy?

Post autor: CagVigą »

Szachy to jedna z najtrudniejszych gier planszowych. Nauka samodzielnego grania jest dość trudna. Dlatego potrzebujesz pomocy nauczyciela z zewnątrz. Tutaj możesz nauka gry w szachy. Jest to usługa z tutorami, którzy mogą Ci pomóc. Po prostu przejdź do niego i napisz do operatora serwisu. Lub skontaktuj się bezpośrednio ze swoimi nauczycielami. Udzieliłem Ci wszystkich potrzebnych informacji.
ODPOWIEDZ