proces certyfikacji

Rozmaitości - czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych wątkach.
Awatar użytkownika
Miroład-63

proces certyfikacji

Post autor: Miroład-63 »

Kto z Was przechodził przez proces certyfikacji w swoim życiu zawodowym? Jakie certyfikaty zdobyliście, o jakie się staraliście ale nie udało się Wam zdobyć i jak wspominacie cały proces uzyskiwania certyfikatu? czy praca w to włożona opłaciła się? Czy macie jakieś wymierne korzyści z posiadania tego konkretnego certyfikatu? Podzielicie się swoim doświadczeniem?
Nikolla

Re: proces certyfikacji

Post autor: Nikolla »

Jak decydujecie sie na szkolenia czy kursy, to trzeba wybierać takie gdzie po ich ukończeniu dostaniecie odpowiednie uprawnienia. Bo też jest na rynku sporo ofert, gdzie tak naprawdę otrzymamy certyfikat niewiele znaczy i moim zdaniem na takie kursy szkoda pieniędzy.
Miłka

Post autor: Miłka »

To prawda, dlatego warto wybierać znanych organizatorów, którzy mają renomę na rynku i którzy wydają certyfikaty doceniane przez pracodawców. Jeśli chodzi o szkolenia dla branży budowlanej to na pewno warto skorzystać z oferty Centrum Szkoleń Zawodowych w Gdańsku. Znana i ceniona firma, od lat na rynku. Z ich szkoleń korzystają osoby prywatne, firmy (wysyłają pracowników) i jednostki państwowe.
duanaa

Post autor: duanaa »

Ja to nawet nie wiem, na czym polegają niektóre szkolenia, bo to dla mnie czarna magia. Na przykład czym są uprawnienia f gazy wecie może wy ? Najgorzej, że mam szkolić z tego ludzi, ale jak wiadomo, trzeba mieć pojęcia. Ja już szefowi o odpowiedniej firmie powiedziałam, a co oni zrobią, to ja już nie wiem.
ODPOWIEDZ