Co mnie denerwuje

Rozmaitości - czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych wątkach.
Alanska

Co mnie denerwuje

Post autor: Alanska »

Telemarketing i niechciani dzwoniący są zawsze problemem dla wielu osób. Najlepszym sposobem radzenia sobie z tymi problemami jest zwykle rozłączenie lub zablokowanie pewnych numerów telefonów. Sprawdź numer 732077093 kto dzwonił by uniknąć spamu.

Pytanie, które zadaje sobie wiele osób, to czy należy odbierać telefon, gdy ktoś dzwoni z nieznanego numeru. Ogólnie rzecz biorąc, najlepiej nie odbierać telefonu, jeśli osoba na linii jest nieznana lub najwyraźniej próbuje coś sprzedać Na tej stronie: czy-odebrac.pl sprawdzisz niechciane numery telefonów. Najlepiej umieścić numery na czarnej liście, jeśli chcesz uniknąć kontaktu z konkretną firmą w przyszłości. Jeśli dzwonią z uzasadnionego powodu, warto poświęcić czas na rozmowę przez telefon, zamiast całkowicie je ignorować.
Niekto

Re: Co mnie denerwuje

Post autor: Niekto »

Czołem! Także miałem kłopot z uporczywymi numerami, jakie ciągle do mnie wydzwaniały – często były to jakieś podejrzane firmy, telemarketerzy lub naciągacze. Na szczęście natknąłem się na portal, jaki umożliwia sprawdzenie opinii o numerze telefonu: https://czyj.pl/ . Dzięki tej witrynie szybko sprawdzałem, kto do mnie wydzwania i zacząłem natychmiast blokować te numery, które inni użytkownicy zgłaszali jako podejrzane albo spam. To naprawdę usprawnia życie – rekomenduję sprawdzić.
ODPOWIEDZ