Dieta pudełkowa: czy warto wybrać Warszawski Wikt?

Pomysły na obiad, dobra kuchnia, zdrowa żywność, sposoby, inspiracje.
malińka

Dieta pudełkowa: czy warto wybrać Warszawski Wikt?

Post autor: malińka »

Z uwagi na to, że nie mam czasu na samodzielne przygotowywanie posiłków, rozglądam się za jakąś dobrą dietą pudełkową. Czy warto wybrać Warszawski Wikt? Czytałam opinie na temat tego cateringu i w dużej większości były one pozytywne. Czy ktoś z forum miał do czynienia z tym cateringiem dietetycznym?
mońka

Re: Dieta pudełkowa: czy warto wybrać Warszawski Wikt?

Post autor: mońka »

Tak, tak i jeszcze raz tak! Jeśli rzeczywiście zależy Ci na tym, aby dobrze jeść, Warszawski Wikt jest strzałem w dziesiątkę. Nie dość, że posiada naprawdę sporą ofertę, to jeszcze cenowo wychodzi naprawdę rozsądnie (czasami trafiałam na takie oferty, że musiałabym przeznaczyć na dietę całą swoją wypłatę).
ośka

Post autor: ośka »

Jasne, że tak. Sama, zdecydowałam się na dietę ketogeniczną i jestem nią zachwycona. Cały czas chodzę najedzona (i to jestem syta tak, jak nie byłam po żadnej diecie), a kilogramy spadają w dół. Żałuję, że nie natrafiłam na nią wcześniej. Nie wyobrażam już sobie odżywiania w jakikolwiek inny sposób.
talińka

Post autor: talińka »

Rzeczywiście, wybór Warszawskiego Wiktu może okazać się strzałem w dziesiątkę. Osobiście, uważam, że nie ma lepszego cateringu na terenie Warszawy, który oferowałby tak wartościowe dania. Nie zdarzyło się, aby kurier z jedzeniem się spóźnił, bądź by przyszło do mnie coś nadpsute...
miągwa

Post autor: miągwa »

Tylko i wyłącznie Warszawski Wikt. Smacznie, całkiem tanio i co najważniejsze: różnorodnie. Dbają o różnorodność dań i o to, aby dania się nie powtarzały. Ja bardzo to sobie cenię, bo nie lubię jeść tego samego, a niestety, większość cateringów nie przykłada do tego większej uwagi.
Awatar użytkownika
Dorota

Post autor: Dorota »

Nie znam tej firmy. Ale jeśli chodzi o diety pudełkowe to w Warszawie skorzystać możesz z OptimalBox. Na ich stronie https://optimalbox.pl/ możesz dowiedzieć się więcej o oferowanych dietach. Jest ich sporo. Różna kaloryczność, różne produkty. Spokojnie można znaleźć coś dla siebie. W OptimalBox dbają o jakość potraw. Wykorzystując świeże składniki. Do tego stawiają na różnorodność potraw więc nie ma mowy o nudzie z taką dietą.
natuńka

Post autor: natuńka »

Ja korzystam z tego cateringu już od kilku miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona. Moim zdaniem na terenie Warszawy nie ma lepszego cateringu dietetycznego (ja przynajmniej go nie znam). Zawsze otrzymuję jedzonko na czas i jest przepyszne! Jeśli szukałabyś jakiejś porządnej firmy, to ta będzie.
Maryśka88

Post autor: Maryśka88 »

Jeżeli szukacie dobrego cateringu w okolicach Warszawy to ja mogę polecić Wam Get Fit - dieta pudełkowa Pruszków. Zamawiam u nich posiłki od pół roku i nigdy się nie zawiodłam. Jedzenie jest bardzo smaczne, zawsze dostarczone na czas, a porcje bardzo sycące - co jest rzadkością, przynajmniej w tych dietach z których do tej pory korzystałam... Z czystym sumieniem polecam!
aluśka

Post autor: aluśka »

Moim zdaniem jeśli nie ma się czasu na samodzielne przygotowywanie dań, zdecydowanie się na catering dietetyczny jest jedną z najlepszych opcji. Osobiście, stosuję dietę od Warszawskiego Wiktu i nie zamieniłabym jej na żadną inną. Starają się, aby dania były różnorodne i widać, że przyrządzają je z jakościowych składników.
mończyk

Post autor: mończyk »

Nie wiem, czego konkretnie oczekujesz od cateringu, ale jeśli zależy Ci na tym, aby dania przyrządzane były z wysokiej jakości produktów, proponowałbym Tobie rozważyć zamówienie cateringu Warszawskiego Wiktu. Funkcjonują na terenie Warszawy i okolic, dania są smaczne i pełnowartościowe.
maśka

Post autor: maśka »

Moim zdaniem jak najbardziej warto zdecydować się na dietę od tego cateringu. Nie masz czasu na przygotowywanie posiłków? Lepiej zdecydować się na skorzystanie z cateringu dietetycznego niż żywić się fast foodami. Takie jest przynajmniej moje zdanie. A Warszawski Wikt testowałam i oferuje naprawdę dobre jedzenie.
aśkowaa

Post autor: aśkowaa »

Ja jestem na diecie wege z Warszawskiego Wiktu i jestem zadowolona. Jedzenie jest przede wszystkim smaczne i dostarczane na czas. Nie lubię gotować i nie sądzę by to się kiedykolwiek zmieniło. Dlatego stawiam na takie rozwiązania jak dieta pudełkowa. Waga mi spada a ja nie chodzę głodna.
grażka

Post autor: grażka »

Nie mogę narzekać. Jedzenie jest smaczne, zawsze dostarczone na czas i ładnie zapakowane. Może raz spóźnili się z dostawą, ale to nic ;) Zdecydowałam się na pudełka, bo nie mam czasu gotować a chcę schudnąć. Gdy nie miałam jeszcze diety z Warszawskiego Wiktu często jadłam byle co a waga rosła.
frańka

Post autor: frańka »

grażka pisze: ↑12 sie 2021, 23:35 Nie mogę narzekać. Jedzenie jest smaczne, zawsze dostarczone na czas i ładnie zapakowane. Może raz spóźnili się z dostawą, ale to nic ;) Zdecydowałam się na pudełka, bo nie mam czasu gotować a chcę schudnąć. Gdy nie miałam jeszcze diety z Warszawskiego Wiktu często jadłam byle co a waga rosła.
Moim zdaniem Warszawski Wikt rządzi wśród cateringów dietetycznych. Osobiście nie zdecydowałabym się na żaden inny Jestem na diecie wege u nich i nie powiem złego słowa. Jedzenie jest pyszne i bardzo różnorodne.
Shannas

Post autor: Shannas »

Bardzo polecam. Dobry catering nie wali po kieszeni totalnie a potrafi być smaczny i różnorodny. Ja trzeci miesiąc. Efekty są bardzo pozytywne. Nie muszę po pracy ślęczeć w kuchni czy biec na zakupy by następnego dnia nie głodować w pracy i jeść zdrowo.

Uważam,ze świetna jest Dieta pudełkowa Fit od Suvibox. Do tej pory przetestowałam wiele różnych diet. I ta najbardziej mi podpasowała. Zarówno smakowo jak i jakościowo.

Dieta jest dobrze zbilansowana. I posiłki są co najważniejsze smaczne. A ze smakiem może być duży problem w przypadku wielu kateringów dietetycznych.
MarioLa

Post autor: MarioLa »

Przyznam, że akurat tej firmy cateringowej nie znam, więc się nie wypowiem. Ja od dłuższego już czasu zamawiam pudełka z Burak Dieta, według mnie to najlepszy catering, jaki do tej pory zamawiałam. A próbowałam już kilku. Przede wszystkim produkty są świeże i dobrej jakości, widać, że jest to jedzonko przyrządzane przez profesjonalistów. Chwalę sobie też terminowe dostawy, bo wcześniej miałam rożne doświadczenia, niekoniecznie pozytywne... Ogólnie polecam :)
Kami

Post autor: Kami »

Z warszawskich firm oferujących catering dietetyczny polecam Fundacje Dietering https://www.dietering.com/ . Mają duży wybór diet, w tym także diety z różnymi wyłączeniami (bez laktozy, glutenu, mięsa). Ja do 3 miesiecy jestem na ich diecie bez glutenu i czuję się rewelacyjnie. Mam więcej energii, skończyły się kłopoty z żołądkiem, no i parę kilogramów też udało sie zrzucić. Firma znana i ceniona, mają smaczne dania, zróżnicowane, dobrze skomponowane, dobrze doprawione i ładnie podane. Korzysta z ich usług wiele znanych osób.
ODPOWIEDZ