Z uwagi na to, że nie mam czasu na samodzielne przygotowywanie posiłków, rozglądam się za jakąś dobrą dietą pudełkową. Czy warto wybrać Warszawski Wikt? Czytałam opinie na temat tego cateringu i w dużej większości były one pozytywne. Czy ktoś z forum miał do czynienia z tym cateringiem dietetycznym?
Tak, tak i jeszcze raz tak! Jeśli rzeczywiście zależy Ci na tym, aby dobrze jeść, Warszawski Wikt jest strzałem w dziesiątkę. Nie dość, że posiada naprawdę sporą ofertę, to jeszcze cenowo wychodzi naprawdę rozsądnie (czasami trafiałam na takie oferty, że musiałabym przeznaczyć na dietę całą swoją wypłatę).
Jasne, że tak. Sama, zdecydowałam się na dietę ketogeniczną i jestem nią zachwycona. Cały czas chodzę najedzona (i to jestem syta tak, jak nie byłam po żadnej diecie), a kilogramy spadają w dół. Żałuję, że nie natrafiłam na nią wcześniej. Nie wyobrażam już sobie odżywiania w jakikolwiek inny sposób.
Rzeczywiście, wybór Warszawskiego Wiktu może okazać się strzałem w dziesiątkę. Osobiście, uważam, że nie ma lepszego cateringu na terenie Warszawy, który oferowałby tak wartościowe dania. Nie zdarzyło się, aby kurier z jedzeniem się spóźnił, bądź by przyszło do mnie coś nadpsute...
Tylko i wyłącznie Warszawski Wikt. Smacznie, całkiem tanio i co najważniejsze: różnorodnie. Dbają o różnorodność dań i o to, aby dania się nie powtarzały. Ja bardzo to sobie cenię, bo nie lubię jeść tego samego, a niestety, większość cateringów nie przykłada do tego większej uwagi.
Nie znam tej firmy. Ale jeśli chodzi o diety pudełkowe to w Warszawie skorzystać możesz z OptimalBox. Na ich stronie https://optimalbox.pl/ możesz dowiedzieć się więcej o oferowanych dietach. Jest ich sporo. Różna kaloryczność, różne produkty. Spokojnie można znaleźć coś dla siebie. W OptimalBox dbają o jakość potraw. Wykorzystując świeże składniki. Do tego stawiają na różnorodność potraw więc nie ma mowy o nudzie z taką dietą.
Ja korzystam z tego cateringu już od kilku miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona. Moim zdaniem na terenie Warszawy nie ma lepszego cateringu dietetycznego (ja przynajmniej go nie znam). Zawsze otrzymuję jedzonko na czas i jest przepyszne! Jeśli szukałabyś jakiejś porządnej firmy, to ta będzie.
Jeżeli szukacie dobrego cateringu w okolicach Warszawy to ja mogę polecić Wam Get Fit - dieta pudełkowa Pruszków. Zamawiam u nich posiłki od pół roku i nigdy się nie zawiodłam. Jedzenie jest bardzo smaczne, zawsze dostarczone na czas, a porcje bardzo sycące - co jest rzadkością, przynajmniej w tych dietach z których do tej pory korzystałam... Z czystym sumieniem polecam!
Moim zdaniem jeśli nie ma się czasu na samodzielne przygotowywanie dań, zdecydowanie się na catering dietetyczny jest jedną z najlepszych opcji. Osobiście, stosuję dietę od Warszawskiego Wiktu i nie zamieniłabym jej na żadną inną. Starają się, aby dania były różnorodne i widać, że przyrządzają je z jakościowych składników.
Nie wiem, czego konkretnie oczekujesz od cateringu, ale jeśli zależy Ci na tym, aby dania przyrządzane były z wysokiej jakości produktów, proponowałbym Tobie rozważyć zamówienie cateringu Warszawskiego Wiktu. Funkcjonują na terenie Warszawy i okolic, dania są smaczne i pełnowartościowe.
Moim zdaniem jak najbardziej warto zdecydować się na dietę od tego cateringu. Nie masz czasu na przygotowywanie posiłków? Lepiej zdecydować się na skorzystanie z cateringu dietetycznego niż żywić się fast foodami. Takie jest przynajmniej moje zdanie. A Warszawski Wikt testowałam i oferuje naprawdę dobre jedzenie.
Ja jestem na diecie wege z Warszawskiego Wiktu i jestem zadowolona. Jedzenie jest przede wszystkim smaczne i dostarczane na czas. Nie lubię gotować i nie sądzę by to się kiedykolwiek zmieniło. Dlatego stawiam na takie rozwiązania jak dieta pudełkowa. Waga mi spada a ja nie chodzę głodna.
Nie mogę narzekać. Jedzenie jest smaczne, zawsze dostarczone na czas i ładnie zapakowane. Może raz spóźnili się z dostawą, ale to nic Zdecydowałam się na pudełka, bo nie mam czasu gotować a chcę schudnąć. Gdy nie miałam jeszcze diety z Warszawskiego Wiktu często jadłam byle co a waga rosła.
grażka pisze: ↑12 sie 2021, 23:35
Nie mogę narzekać. Jedzenie jest smaczne, zawsze dostarczone na czas i ładnie zapakowane. Może raz spóźnili się z dostawą, ale to nic Zdecydowałam się na pudełka, bo nie mam czasu gotować a chcę schudnąć. Gdy nie miałam jeszcze diety z Warszawskiego Wiktu często jadłam byle co a waga rosła.
Moim zdaniem Warszawski Wikt rządzi wśród cateringów dietetycznych. Osobiście nie zdecydowałabym się na żaden inny Jestem na diecie wege u nich i nie powiem złego słowa. Jedzenie jest pyszne i bardzo różnorodne.
Bardzo polecam. Dobry catering nie wali po kieszeni totalnie a potrafi być smaczny i różnorodny. Ja trzeci miesiąc. Efekty są bardzo pozytywne. Nie muszę po pracy ślęczeć w kuchni czy biec na zakupy by następnego dnia nie głodować w pracy i jeść zdrowo.
Uważam,ze świetna jest Dieta pudełkowa Fit od Suvibox. Do tej pory przetestowałam wiele różnych diet. I ta najbardziej mi podpasowała. Zarówno smakowo jak i jakościowo.
Dieta jest dobrze zbilansowana. I posiłki są co najważniejsze smaczne. A ze smakiem może być duży problem w przypadku wielu kateringów dietetycznych.
Przyznam, że akurat tej firmy cateringowej nie znam, więc się nie wypowiem. Ja od dłuższego już czasu zamawiam pudełka z Burak Dieta, według mnie to najlepszy catering, jaki do tej pory zamawiałam. A próbowałam już kilku. Przede wszystkim produkty są świeże i dobrej jakości, widać, że jest to jedzonko przyrządzane przez profesjonalistów. Chwalę sobie też terminowe dostawy, bo wcześniej miałam rożne doświadczenia, niekoniecznie pozytywne... Ogólnie polecam
Z warszawskich firm oferujących catering dietetyczny polecam Fundacje Dietering https://www.dietering.com/ . Mają duży wybór diet, w tym także diety z różnymi wyłączeniami (bez laktozy, glutenu, mięsa). Ja do 3 miesiecy jestem na ich diecie bez glutenu i czuję się rewelacyjnie. Mam więcej energii, skończyły się kłopoty z żołądkiem, no i parę kilogramów też udało sie zrzucić. Firma znana i ceniona, mają smaczne dania, zróżnicowane, dobrze skomponowane, dobrze doprawione i ładnie podane. Korzysta z ich usług wiele znanych osób.