Wytrzymałe buciki dla dziecka

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Awatar użytkownika
bozena86

Wytrzymałe buciki dla dziecka

Post autor: bozena86 »

Hej dziewczyny. Gdzie polecacie rozejrzeć się za dobrymi jakościowo butami dla dziecka? Sporo dobrego słyszałam o marce gucio24.com, znacie ją? Oferta wydaje mi się całkiem ciekawa. Dajcie znać, czy polecacie ich buty :)
Awatar użytkownika
Jadwiga-92

Re: Wytrzymałe buciki dla dziecka

Post autor: Jadwiga-92 »

Przede wszystkim to, co wyróżnia markę Gucio od innych marek, to wykorzystywany przy produkcji bucików system Ergono. To właśnie on umożliwia delikatną korektę wad chodu u dzieci. Poza tym buciki są leciutkie, komfortowe i dość łatwo się je zakłada. Serdecznie polecam!
liśka

Post autor: liśka »

Zobaczcie sobie tutaj https://pantofelek24.pl/pol_m_Obuwie-dz ... e-372.html na trampki dziecięce na rzepy. Jest tam też wiele ciekawych i praktycznych propozycji. Myślę, że warto się tam rozejrzeć. Można tam zakupić różnego rodzaju obuwie nie tylko dla dzieci, ale również dla dorosłych. Wybór jest ogromny.
ginamó

Post autor: ginamó »

Stopa Antylopa https://www.stopaantylopa.pl/pl/i/Jak-d ... -obuwia/13 w swojej ofercie posiadają buciki, które od bardzo dawna zamawiamy dla naszych dzieciaków. Nawet teraz jesteśmy świeżo po doborze balerinek dla córeczki. Prezentują się modnie a przede wszystkim to produkt w wysokiej jakości.
Saśka

Post autor: Saśka »

Porządne buty to podstawa, ale wiadomo, dzieci mają wyjątkowy talent do niszczenia wszystkiego, więc nie kupowałabym żadnych szczególnie drogich, bo po prostu się nie kalkuluje. Albo szybko zniszczeją, albo maluch z nich bardzo szybko wyrośnie i trzeba będzie kupić nowe.
Staśka

Post autor: Staśka »

Mój syn od najmłodszych lat kopie piłkę. Dlatego znalazłam buty piłkarskie dla dzieci Dziecięce halówki, buty sportowe, a też dziecięce korki. To wytrzymałe buty z dobrych materiałów. Odpowiednia propozycja dla młodych sportowców. A ceny są przyzwoite.
ODPOWIEDZ