Szkoła rodzenia Centrum Wsparcia Przyszłych Mam opinie

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Awatar użytkownika
Mina

Szkoła rodzenia Centrum Wsparcia Przyszłych Mam opinie

Post autor: Mina »

Już za kilka miesięcy po raz pierwszy zostanę mamą i już teraz myślę o tej pięknej chwili. Ale boję się trochę porodu i bólu z nim związanego. Pomyślałam, że zapiszę się do szkoły rodzenia. Wybrałam tę http://centrum-mam.pl/ - to Centrum Wsparcia Przyszłych Mam z Łodzi. Miałabym do nich blisko, a czytałam, że mają fajny personel. Znacie tę szkołę? Proszę was o opinie o nich.
Awatar użytkownika
Dorota

Re: Szkoła rodzenia Centrum Wsparcia Przyszłych Mam opinie

Post autor: Dorota »

Dwa lata temu miałam podobny problem i wtedy koleżanka poleciła właśnie Centrum Wsparcia Przyszłych Mam. Mają bardzo fajne personel, a panie, które tam uczą, pracują też w szpitalach, więc mają ogromną wiedzę w kwestii porodu i połogu. Mam nadzieję, że moja opinia zachęci cię do skorzystania z ich wiedzy, bo zdecydowanie warto.
Awatar użytkownika
Ezgi

Post autor: Ezgi »

Ja też mam bardzo dobrą opinię o szkole rodzenia Centrum Wsparcia Przyszłych Mam i polecam ich z całego serca. Bałam się porodu, ale zupełnie niepotrzebnie. Panie, które tam pracują mają ogromną wiedzę i zawsze służą dobrą radą. Poza tym mają duże doświadczenie w tej kwestii. Warto tam się zapisać, bo okazuje się, że dzięki nim można oswoić naturalny strach przed porodem.
Awatar użytkownika
oktawia

Post autor: oktawia »

Skorzystałam z pomocy http://centrum-mam.pl/ w Łodzi, bo miałam blisko do nich z domu. Przeczytałam też wiele pochlebnych opinii, więc się zdecydowałam. To była bardzo dobra decyzja, bo z zajęć wyciągnęłam wiele dobrych rad. Dzięki nim pierwsze dni opieki nad dzieckiem nie były takie trudne. Idź, będziesz zadowolona.
ODPOWIEDZ