super-toys.pl - opinie

Wychowanie, szkoły, zabawy, problemy rodzicielskie i ich rozwiązania.
Awatar użytkownika
Wacław1975

super-toys.pl - opinie

Post autor: Wacław1975 »

Witajcie. Szukam prezentów na święta i w internecie znalazłam sklep super-toys.pl i jestem ciekawy Waszych opinii. Czy kupowaliście coś dla swoich pociech?
Awatar użytkownika
Ewarysta

Re: super-toys.pl - opinie

Post autor: Ewarysta »

W tamtym roku kupiliśmy synkowi akumulatorowy motor (mąż jest motocyklistą:-p) i jesteśmy bardzo zadowoleni. Sklep bezproblemowy!
Awatar użytkownika
Najsława-74

Post autor: Najsława-74 »

Ceny przystępne i produkty dobrej jakości. Polecam super-toys.pl
Awatar użytkownika
Wincenty

Post autor: Wincenty »

Hej! Kiedyś kupiłam tam wózek dla lalek dla mojej córki i bardzo jej się spodobał. Co do wózka to był bardzo dobrej jakości, wykonany z najwyższej klasy materiałów. Polecam.
Awatar użytkownika
Iwo-89

Post autor: Iwo-89 »

Dla mnie ten sklep z zabawkami jest jak zbawienie, organizują super promocje. Mamy sporą rodzinę, dużo dzieci, dużo urodzin, komunii, itd., mają bardzo ładne zabawkowe wózki dla dziewczynek - https://www.super-toys.pl/wozki-dla-lalek-c-4.html
Awatar użytkownika
tadea

Post autor: tadea »

Zdecydowanie warto tam zakupić zabawki dla dziecka. Przesyłka przychodzi bardzo szybko, a same zabawki są wysoko jakościowe. Ja jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie, są tam atrakcyjne ceny i duży wybór.
Awatar użytkownika
adienka9

Post autor: adienka9 »

A czy ktos myślał o artbookach http://madre.online ? Fajne własnie takie kreatywne zabawki mają na tym sklepie co wam wysłałam, dobra jakość i konkretne ceny.
ODPOWIEDZ